Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Μανιφέστο ELF (γ' μέρος)

| Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012
Οι σκοποί μας και τα αντικείμενά μας

Tα μέλη του Ευρωπαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου έχουν το δικό τους συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά συμφωνούμε στο παρακάτω ελάχιστο πρόγραμμα.

α. Ευρωπαϊκή ενότητα: Ενώ αποδεχόμαστε πλήρως πως χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία κ.α., η καθεμιά έχει την δική της κληρονομιά και παράδοση, πιστεύουμε πως η Ευρώπη έχει ένα κοινό πεπρωμένο και πως οι λαοί της ενισχύονται και νιώθουν περήφανοι από αυτούς τους ιστορικούς και πολιτιστικούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των εθνών μας.

β. Φυλή και Κουλτούρα: Οι πολυφυλετικές κοινωνίες καταστρέφουν τη φυλή, την κουλτούρα και τις παραδόσεις όλων των Ευρωπαϊκών λαών και κάνουμε έκκληση για την επανεγκαθίδρυση μονοφυλετικών πατρίδων στην Ευρώπη.

γ. Σιωνισμός: Στηρίζουμε τον αγώνα της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης απο τα δεσμά του Διεθνούς Σιωνισμού και εναντιωνόμαστε στον πολιτικό και οικονομικό Σιωνισμού σε όλο τον κόσμο.

δ. Ιδιοκτησία και Οικονομία: Η ιδιοκτησία οίκου, αγροκτημάτων και εργοστασίων θα έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο διανεμημένα γίνεται στο μέσο της οικονομικής αυτονομίας και του αυτοπροσδιορισμού.

ε. Περιβάλλον: Πιστεύουμε πως ο άνθρωπος και η Φύση πρέπει να συνυπάρχουν σε Αρμονία και όχι σε διαμάχη. Ως εκ τούτου, δυνάμεις υπεύθυνες για την καταστροφή του περιβάλλοντος -Καπιταλισμός και Μαρξισμός- πρέπει να εξολοθρευτούν. Ο αγροτικισμός πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα ενάντια στην αστικοποίηση.

στ. Επανάσταση: Αυτές οι αλλαγές απορρέουν μόνο μέσα από μια Εθνική Επανάσταση.  Αυτό πρέπει να ξεκινήσει απο τα άτομα και να εξαπλωθεί και να συμπεριλάβει ολόκληρες οργανωμένες κοινωνίες μέσα από το παράδειγμα της εργασίας τους, με επαναστατικές δομές, όπως εναλλακτικά συμβούλια και σχολεία, περιπολίες γειτονιών, αυτοβοηθούμενες ομάδες. Όταν πάψουμε να εξαρτώμαστε απο ινστιτούτα της Παλαιάς Τάξης τότε αυτή θα παραμεριστεί.

Η Δομή του ELF

Στην επίσημη ίδρυσή του στο Παρίσι στις 19 Σεπτεμβρίου του 1998, το Ευρωπαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο αποφάσισε να συγκεντρώνεται σε διάφορες περιοχές της ηπείρου ανα έξι μήνες. Κάθε ομάδα συμφώνησε να αλλάζει ιδέες και πηγές όπως και να εκδίδει δάφορες αναφορές πάνω στην ανάπτυξή της μέσα στο Ευρωπαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο και να ενθαρρύνει και να αναπτύσσει σχέσεις και με τις ομάδες εκτός Ευρώπης. Τέτοιες επαφές κατηγοριοποιούνται μέσα στην Επιτροπή Συνδέσμου του Επαναστατικού Εθνικισμού (LCRN). Οι θυγατρικές ELF και LCRN μπορούν η κάθε μία να στέλνουν αντιπροσώπους στις συναντήσεις προσωπικά, ή τουλάχιστον, να συνεισφέρουν στέλνοντας μια δήλωση ή μια λίστα με προτάσεις.

για την απόδοση: Ruskin
διαβάστε τα δύο προηγούμενα μέρη: μέρος α', μέρος β'

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή