Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Μισώντας τους λάθος ανθρώπους

| Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012
Τα πρόσφατα γεγονότα με τους τυφλούς προπηλακισμούς μεταναστών και τις καταστροφές σε πάγκους τους στις λαϊκές αγορές (που έρχονται ως συνέχεια ανάλογων πρακτικών "Εθνικιστών" που "το αίμα τους βράζει" και "ξεκαυλώνουν" σε μετανάστες), σε συνδυασμό με το προφίλ του μέσου Εθνικιστή, καλλιεργημένο με κύριες αναφορές στην ημιμάθεια, τον στερεοτυπισμό, την ανεγκέφαλη βία και μια αφελή εξίσωση του πραγματικού εχθρού με το εύκολο θύμα, αναδεικνύουν ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Αυτό της ψυχικής και πνευματικής κατάρτισης ανθρώπων (πολλών δυστυχώς) που εμπνέονται από τα Εθνικά Ιδεώδη. Η απάντηση σε αυτούς δεν έρχεται από κάποιον "αντιρατσιστή", αλλά από μια ηγετική φυσιογνωμία του φυλετικού χώρου, έναν άνθρωπο τον οποίο οι περισσότεροι, στη ρηχή τους γνώση, θα αγνοούν καν σαν ύπαρξη. Τον David Lane. Το παρακάτω κείμενο είναι γραμμένο στη φυλακή, λίγο πριν το θάνατό του το 2007. Ο David Lane είχε καταδικαστεί σε 200 και πλέον χρόνια φυλάκισης λόγω σύστασης οργάνωσης ανατροπής της αμερικάνικης κυβέρνησης.

David Lane: Μισώντας τους λάθος ανθρώπους

"Κάποτε φτάνει η στιγμή που ένας άνθρωπος, αντιμέτωπος με τα γηρατειά και κάποια προβλήματα υγείας, αναλογίζεται τη θνητότητά του κι αρχίζει να κάνει τον απολογισμό της ζωής του. Καθώς πλησιάζω στα εξηκοστά έκτα γενέθλιά μου, με την υγεία μου προβληματική, θαρρώ πως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Όπως πολλοί από σας γνωρίζετε, κάποιοι άνθρωποι (ας τους αποκαλέσουμε "Παγκοσμιοποιητές"), οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τη μοίρα του κόσμου, είναι αποφασισμένοι ν' ανακατέψουν και να καταστρέψουν τη μοναδικότητα και την ακεραιότητα κάθε φυλής, κάθε έθνους και κάθε κουλτούρας, για χάρη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους. Στους Παγκοσμιοποιητές περιλαμβάνεται ένα πλήθος από αδαείς και ημιμαθείς οπαδούς δογμάτων, όπως ο Σιωνισμός, ο ιουδαιοχριστιανισμός, ο Φιλελευθερισμός, η Νέα Εποχή και άλλα. Άσχετα όμως με το συγκεκριμένο δόγμα που ακολουθούν, οι Παγκοσμιοποιητές έχουν ένα κοινό: σε όσους αντιμάχονται την επιμειξία και την καταστροφή της Λευκής Φυλής, κολλούν την ταμπέλα του μισαλλόδοξου, του ρατσιστή, του φορέα τoυ μίσους και τα παρόμοια. Κι ας είναι η επιβίωση του είδους ο πρώτος και μεγαλύτερος νόμος της φύσης.

Πολλοί από σας γνωρίζετε ότι σκοπός της ζωής μου υπήρξε η συμμόρφωση με τον νόμο που περιγράφουν οι 14 Λέξεις: "Πρέπει να διασφαλίσουμε την επιβίωση της Φυλής μας και το μέλλον των Λευκών Παιδιών". Δυστυχώς όμως, πάρα πολλοί Λευκοί ομόφυλοί μας, όταν αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι η φυλή μας κινδυνεύει με εξαφάνιση εξαιτίας της επιμειξίας και της απαγόρευσης των φυλετικά καθαρών γεωγραφικών περιοχών, ξεσπούν την οργή τους στους πλησιέστερους αλλόφυλους ανθρώπους, είτε μαύρους, είτε επίμεικτους νοτιοαμερικάνους, είτε κίτρινους. Αυτή η αντίδραση είναι κοντόφθαλμη και παίζει το παιχνίδι των ΜΜΕ, που δίχως καθυστέρηση παρουσιάζουν την οργή σαν μίσος. Καιρός να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. ­

Προσωπικά δεν μισώ κανέναν εξαιτίας της φυλής του, του χρώματός του ή άλλων εθνοτικών, πολιτιστικών ή θρησκευτικών διαφορών. Και μάλιστα έχω φίλους, που ανήκουν σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες. Ταυτόχρονα, έχω την εντιμότητα ν' αναγνωρίζω σαφείς διαφορές ανάμεσα στις διάφορες φυλές, που δημιούργησε ''η φύση και ο Θεός της Φύσης'', όπως έλεγαν οι Πατέρες της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας. Οι μόνοι άνθρωποι που μισώ είναι οι προδότες της δικής μου φυλής, που προωθούν την επιμειξία στο πλαίσιο της Παγκοσμιοποίησης, με αναπόφευκτη συνέπεια τη μελλοντική εξαφάνιση της Λευκής Φυλής μου, όπως κατά το παρελθόν συνέβη στην Καρχηδόνα , στην Αίγυπτο στην Περσία και αλλού. Η Ιστορία και οι νόμοι της φύσης δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας: η επιμειξία ισοδυναμεί με αυτοκτονία για τη Λευκή Φυλή.

Η ίδια η Φύση απαιτεί τη γεωγραφική απομόνωση για την ανάπτυξη και επιβίωση κάθε φυλής και κάθε είδους. Τα μόνα πραγματικά "εγκλήματα μίσους" είναι το δουλεμπόριο, τα ανοιχτά σύνορα, οι υποχρεωτικοί εποικισμοί και κάθε άλλη μέθοδος που στρέφεται ενάντια στη γεωγραφική απομόνωση των φυλών. Και υπό τις παρούσες συνθήκες, αυτό που συμβαίνει είναι μια κακόβουλη και εσκεμμένη γενοκτονία, η δολοφονία της Λευκής Φυλής, η οποία έχει καταλήξει μειονότητα σε πλανητικό επίπεδο. Αποτελούμε μόλις το 8% του παγκόσμιου πληθυσμού κι αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο αν λάβουμε υπόψη μας όσους από μας είναι σε ηλικία τεκνοποίησης ή νεότεροι. Κι όμως, μας αρνούνται το δικαίωμα της γεωγραφικής μας απομόνωσης.

Εδώ στην Αμερική, ζούμε κάτω από ένα παγκοσμιοποιητικό καθεστώς, το οποίο, αφού συνέτριψε τον Αμερικανικό Νότο, έκτοτε έχει απλώσει τα πλοκάμια του ως την Κούβα, το Μεξικό, τις διάφορες χώρες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, την Ιταλία, τη Γερμανία την Κορέα, το Βιετνάμ, τη Λιβύη, το Ιράκ, το Ιράν κι αλλού, με μοναδικό του στόχο να δολοφονήσει ή να σακατέψει 200 εκατομμύρια ανθρώπους, για να προωθήσει την Παγκοσμιοποίηση, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Δεν νομίζετε πως είναι καιρός να στρέψουμε την προσοχή μας ενάντια στον πραγματικό εχθρό; Κάποιοι από σας ίσως ξέρουν και τις άλλες 14 λέξεις μου, που αποτελούν το προσωπικό κίνητρο για τον αγώνα μου: "Διότι η ομορφιά της Λευκής Άριας Γυναίκας δεν πρέπει να χαθεί από τον κόσμο." Πόσοι όμως από σας γνωρίζουν ότι μόνο το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι νεαρές Λευκές Γυναίκες; Θα βοηθήσετε να σωθούν; Ο αγώνας μας θα είναι ίσως ο πιο τιτάνιος αγώνας στην Ιστορία. Απαγορεύεται να χάσουμε!

Φίλοι μου, εδώ και 20 χρόνια, κάνω ό,τι μπορώ να κάνω μέσα από το κελί της φυλακής. Και για πολλά χρόνια, πριν ακόμα φυλακιστώ, έκανα επίσης ό,τι μπορούσα. Τώρα, η ηλικία, το στρες και η φυλακή αρχίζουν να επιφέρουν τα αναπόφευκτα αποτελέσματά τους. Κάποιο από τα επόμενα γραπτά μου ίσως είναι και το τελευταίο μου. Αν τελικά, αυτό εδώ το κείμενο που διαβάζετε αποδειχτεί το τελευταίο μου, παρακαλώ ξανακοιτάξτε τον τίτλο του.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μισούμε τους λάθος ανθρώπους."

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή