Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Μανιφέστο ELF (α' μέρος)

| Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012
Η ανάγκη για πανευρωπαϊκή συνεργασία

Κανένας λογικός δεν θα αμφισβητούσε το γεγονός πως - συγκεκριμένα στο σημερινό χρονικό σημείο-κλειδί της ιστορίας - κάθε Ευρωπαϊκό έθνος απαιτεί ένα κίνημα αφοσιωμένο στην Εθνική Ελευθερία και στην Κοινωνική Δικαιοσύνη. Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι πολλές Επαναστατικές Νασιοναλιστικές οργανώσεις μπορεί να είναι κάπως "αμήχανες" στην συμπεριφορά τους ως προς την δημιουργία υγιών εργατικών σχέσεων με τις ομάδες αυτές έξω από τα σύνορά τους, το πνεύμα της Πανευρωπαικής ενότητας έχει αποδειχτεί αρκετά δύσκολο για να παραμεριστεί. Αυτό το πρόβλημα σίγουρα δεν έχει βοηθηθεί από την στενόμυαλη ελεεινότητα των Σιωνιστικών ΜΜΕ, τα οποία, ενώ είναι πλήρως ενημερωμένα για την τεράστια συνεισφορά την οποία έκανε η διεθνής συνεργασία στο πρόγραμμά της, ενθαρρύνουν πολλές φορές την έχθρα και τους διαχωρισμούς ανάμεσα στις φυλές και τους πολιτισμούς της Ευρωπαϊκής μας Πατρίδας. Οι Άγγλοι επιτίθενται ως ''αλαζόνες'', οι Γάλλοι δυσφημούνται ως ''Βάτραχοι'', και οι Γερμανοί έχουν στιγματιστεί ως οι επικείμενοι δικτάτορες που κρύβουν έναν κρυφό πόθο να "κατακτήσουν όλο τον κόσμο".

Δυστυχώς αυτές οι γελοίες και στερεοτυπικές απόψεις πολύ συχνά αναπαράγονται από αυτούς που λένε πως υποστηρίζουν τον Εθνικισμό. Αλλα αυτή η ποικιλία του Εθνικισμού, παρ' όλα αυτά, δεν βασίζεται στην αγάπη των δικών μας λαών και σε ένα σεβασμό προς τους άλλους, αλλά βασίζεται πάνω σε ένα άμυαλο μίσος προς οτιδήποτε "ξένο". Τέτοια αρνητικότητα έχει αποδειχτεί ως ο μέγιστος εχθρός ενάντια σε όλους όσους πραγματικά νοιάζονται για την άσχημη κατάσταση της Ευρώπης, και ενθαρρύνοντας αυτούς που συντηρούν μια τόσο ασήμαντη συμπεριφορά, οι αντίπαλοί μας διαβεβαιώνουν πως η τελευταία κουρτίνα σύντομα κλείνει πάνω στην σκηνή της παραδοσιακής μας κληρονομιάς και πολιτισμού. Απ' τα λόγια του Francis Parker Yockey: "Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά - αυτά τώρα είναι απλά τοπονύμια και γλωσσολογικές ποικιλίες. Όπως όλα τα υπόλοιπα παράγωγα της πλούσιας Κουλτούρας μας, θα συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν θα αποτελούν πολιτική ορολογία άλλο πια. Οι τοπικές κουλτούρες μπορούν να είναι οσο διαφορετικές επιθυμούν, και θα απολαμβάνουν μια πλήρη αυτονομία μέσα στην Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία, τώρα που η καταπίεση του κάθετου εθνικισμού είναι νεκρή. Όποιος προσπαθεί να διαινώσει τον τιποτένιο-κρατισμό ή τον αναχρονιστικό εθνικισμό ειναι ο εκ των έσω εχθρός της Ευρώπης. Παίζει το παιχνίδι των extra-Ευρωπαϊκών δυνάμεων; χωρίζει την Ευρώπη και διαπράττει προδοσία. Η προδοσία τώρα έχει μόνο μια σημασία στην Ευρώπη: σημαίνει η υπηρεσία σε οποιαδήποτε άλλη δύναμη εκτός της Ευρωπαϊκής. Υπάρχει μια προδοσία τώρα μονο, η προδοσία κατά της Ευρώπης. Τα έθνη ειναι νεκρά, για την Ευρώπη που γεννιέται."

Προηγουμένως αναφέραμε οτι οι Σιωνιστές έχουν επωφεληθεί απο την διεθνή συνεργασία. Στην πραγματικότητα οι Σιωνιστές ειναι πολύ γνωστοί για την κοσμοπολίτικη αντίληψη για την ζωή γιατί αυτοί που διευθύνουν αυτόν τον φαύλο σκοπό δεν έχουν δικές τους οργανικές ρίζες. Αλλά ίσως εμείς που είμαστε η εμπροσθοφυλακή της Ευρωπαϊκής λύτρωσης μπορούμε να μάθουμε από αυτούς τους ανθρώπους; ''Αλλά αυτοί οι άνθρωποι ειναι διεθνιστές'', σε ακούω να φωνάζεις, "είναι έτοιμοι να τα θυσιάσουν όλα στο όνομα της παγκοσμιοποίησης". Φυσικά, αλλα σκέψου πόσο επιτυχείς εμείς οι Εθνικοί Επαναστάτες θα ήμασταν αν μαθαίναμε να εργαζόμαστε  μαζί και ενωμένοι κάτω από μια δικιά μας παν-εθνική σημαία; Αυτή η σημαία είναι το Ευρωπαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ELF), και αν κι εσύ ο ίδιος ανησυχείς για την Ευρώπη τότε πρέπει να γίνεις μέρος αυτού του σκοπού.

(συνεχίζεται)
για τη μετάφραση
Ruskin

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή