Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ταφόπλακα

| Σάββατο 11 Ιουλίου 2015
Την έβαλαν χωρίς ίχνος ντροπής. Απαρνήθηκαν το ίδιο τους το πρόγραμμα. Ντρόπιασαν και τους τελευταίους καλόπιστους. Από το "Όχι" στην πρόταση Γιούνκερ, στην υπερψήφισή της. Συντάχθηκαν με τους καταστροφείς της ελπίδας. Ικανοί για το τίποτα και ανίκανοι σε όλα, αλαζόνες στο λαό, δουλικοί στην πολιτική και οικονομική ελίτ της Ευρώπης. Από την ακύρωση, στην επαναδιαπράγματευση και από εκεί στη δημιουργία ενός καταστροφικού μνημονίου. Και δεν κουνιέται φύλλο. Πού είναι οι συνιστώσες; Πού είναι οι τάσεις; Πού είναι η "νεολαία του Συντάγματος" και πού τα συνδικάτα; Δε θα ακούσουμε άλλες υστερικές κραυγές κατά των μνημονίων και των προδοτών που πουλούν την πατρίδα; Νέκρωσε το Σύνταγμα και πάγωσαν οι δρόμοι. Τώρα τα φώτα της γιορτής έχουν πια σβήσει. Μόνες περήφανες στέκουν οι γραβάτες, που απουσίαζαν από τη διαπραγμάτευση. Ναι, η Αριστερά, ακόμα και αν αυτοτιτλοφορείται με το βαρύγδουπο "ριζοσπαστική", είναι αντιλαϊκή. Είναι σκληρή, απάνθρωπη, αντιανθρώπινη. Ένα ακόμα διαχειριστικό δεκανίκι του συστήματος, που έστησε με αποκλειστική ευθύνη τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη των τελευταίων δεκαετιών. Η "άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα"; Ας γελάσουμε...

Αργύρης Στρατής

3 comments:

Ανώνυμος at: 11 Ιουλίου 2015 στις 7:47 μ.μ. είπε...

Απατεώνες!

Ανώνυμος at: 12 Ιουλίου 2015 στις 1:13 μ.μ. είπε...

ΚΚΕ Εσωτερική= Διάσπαση του ΚΚΕ εν μέσω Χούντας(1968)=Δάκτυλος των Αμερικανοσιωνιστών..... εξού και η υιοθέτηση των Νεοταξικών προταγμάτων της Σχολής της Φρανκφούρτη, η ταύτιση με τους Νατοικούς στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, η υποστήριξη των "μετριοπαθών" τζιχαντιστών του FSA στην Συρία, η σιωπή για το μακελειό στην Λιβύη με την ταυτόχρονη δυσφήμιση του "δικτάτορα" Καντάφι και........Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου τον "Ηγέτη" προετοίμαζαν υπομονετικά από τις αρχές της δεκαετίας του 90' (η Άννα Παναγιωταρέα κάτι θα ξέρει επ'αυτού...) τα ντόπια και ξένα "αφεντικά". Λογαριάζουν όμως για άλλη μια φορά χωρίς τον ξενοδόχο!

Ανώνυμος at: 13 Ιουλίου 2015 στις 10:06 π.μ. είπε...

Μπράβο σας για την καθαρή στάση που κρατήσατε πριν το δημοψήφισμα. Ήταν μια κοροϊδία στην οποία με βοηθήσατε, παρά τις όποιες μου αντιρρήσεις, να μη συμμετάσχω, και νιώθω δικαιωμένος γι αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή