Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Όχι στη γούνα, όχι στην ανθρώπινη παράνοια

| Σάββατο 21 Μαρτίου 2015
Με ένα παράλογο και επικίνδυνο σκεπτικό, υπάρχουν μερικοί γύρω μας που θεωρούν ότι η ζωή κάποιου τους ανήκει σε τέτοιο βαθμό, που να μπορούν να την αφαιρούν ή να την εκμεταλλεύονται, για να κάνουν εμπόριο και να βγάζουν χρήματα. Η απληστία του ανθρώπινου είδους οδηγεί σε παράνοια που πρέπει να σταματήσει, διότι η ζωή του ζώου πρέπει να προστατεύεται και όχι να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Στην Αθήνα, από τις 24 ως τις 27 Μαρτίου διοργανώνεται διεθνής "έκθεση" γούνας, όπως κάθε χρόνο από το 2010, στην οποία διάφοροι υπάνθρωποι δολοφόνοι και συνεργοί δολοφόνων που αυτοαποκαλούνται "παραγωγοί", θα εκθέσουν το δέρμα και το τρίχωμα των ζώων για άλλους ανεγκέφαλους που τους ενδιαφέρει να ζεσταθούν και να κάνουν τη μόστρα τους με αυτό. Πρόκειται για την έκθεση "Fur Excellence in Athens", ένα διεθνές παζάρι αίματος και δυστυχίας άγριων ζώων.

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 24 Μαρτίου, για να εκδηλώσει, μαζί με άλλους φορείς και μεμονωμένους συμπολίτες μας, την αντίθεσή της για το εμπόριο προϊόντων που βασίζεται στον πόνο και την αναίτια θανάτωση ζώων. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00 και θα γίνει στην Καπνικαρέα.

Το δελτίο τύπου της ΠΦΠΟ έχει ως εξής: "Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) σας καλεί σε διαμαρτυρία για τη Διεθνή Έκθεση «Fur Excellence in Athens, 2015». Για μία ακόμα χρονιά, ο πολιτισμός και η διεθνής εικόνα της Αθήνας, αλλά και της χώρας μας γενικότερα, προσβάλλονται και πλήττονται με τη διεξαγωγή ενός διεθνούς παζαριού αίματος και δυστυχίας ανυπεράσπιστων, άγριων ζώων- γιατί αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει η έκθεση «Fur Excellence in Athens». Η ΠΦΠΟ έχει ξεκινήσει εκστρατεία με στόχο την απαγόρευση της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για μία περιβαλλοντικά επιβλαβή, φιλοζωικά μη ηθική, κοινωνικά ματαιόδοξη και οικονομικά ατελέσφορη παραγωγική διαδικασία. Στις 24 Μαρτίου 2015 διαμαρτυρόμαστε για το εμπόριο προϊόντων που προέρχονται από, και βασίζονται στον, πόνο και την αναίτια θανάτωση ζώων. Σας καλούμε να συμμετάσχετε φορώντας κόκκινα ρούχα ή αξεσουάρ (παλτό, πουκάμισο, κασκόλ, σκούφους κτλ) για να υπογραμμίσουμε αυτό που οι περισσότεροι ξεχνούν: το χρώμα της γούνας είναι πάντα το κόκκινο - το κόκκινο του αίματος ανυπεράσπιστων άγριων ζώων τα οποία θανατώνονται κατά χιλιάδες για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία ορισμένων ανθρώπων. Σας περιμένουμε, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 στην Καπνικαρέα!''

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή