Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

2η πανελλαδική διαμαρτυρία για όλα τα ζώα

| Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015
Πέρυσι συγκεντρωθήκαμε δεκάδες στο Μοναστηράκι και διαμαρτυρηθήκαμε σιωπηλώς για την καταπίεση, την κακοποίηση και τον φόνο που υφίστανται τα ζώα στους χώρους κολαστηρίων που ονομάζονται φάρμες, σφαγεία, γουναράδικα, εργαστήρια πειραματόζωων, ζωολογικοί κήποι, τσίρκο, pet shops κλπ. Και φέτος επιχειρούμε την ίδια κίνηση, με πολλαπλάσια μαζικότητα. Διαδηλώνουμε για τα ζώα, γιατί πονούν, όπως κι εμείς, γιατί αισθάνονται, όπως κι εμείς, γιατί σκέφτονται, όπως κι εμείς, γιατί μοιράζονται τον ίδιο πλανήτη με εμάς. Γιατί τα ζώα έχουν δικαίωμα στη ζωή, την ευζωία και την ελευθερία. Η δεύτερη πανελλαδική διαμαρτυρία είναι μία προσπάθεια για οικουμενική συνάντηση, που στόχο έχει την έκφραση της αντίρρησής μας για την απίστευτη φρικαλεότητα που υφίστανται όλα τα ζώα με διαφορετικούς τρόπους και ξεχωριστές μεθόδους. Με την φωνή μας θα φανερωθεί η σκληρή πραγματικότητα και θα δώσουμε χώρο στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς βία και εκμετάλλευση. Σε αυτή τη ζωή έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα και μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Ας περάσουμε εκείνη την μέρα το μήνυμα της ισότητας και σεβασμού ανάμεσα στα είδη. Ο Κόσμος αλλάζει. Γίνε και εσύ κρίκος στην αλυσίδα της ανθρωπιάς.

2η Πανελλαδική Διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των ζώων
Κυριακή 29 Μαρτίου 2015
Αθήνα: Μοναστηράκι (Πλατεία), ώρα 12.00
Θεσσαλονίκη: Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου (Νέα Παραλία), ώρα 12.00

1 comments:

Ανώνυμος at: 24 Μαρτίου 2015 στις 2:19 μ.μ. είπε...

Αξίζει

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή