Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Εθνικοαναρχικό Μανιφέστο: Αντισιωνισμός

| Κυριακή 15 Μαρτίου 2015
Αν και όλοι οι άνθρωποι έχουν σχετική επίγνωση της δυσανάλογης επιρροής των εβραϊκών ομάδων πίεσης μέσα στα κυβερνητικά παραρτήματα και τα ΜΜΕ της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, όπου πολλά εξ' αυτών είναι υπό τον πλήρη έλεγχό τους, λίγοι είναι αυτοί που είναι έτοιμοι να βγουν και να μιλήσουν για αυτή την κατάσταση, φοβούμενοι διώξεις ή απειλές για "Αντισημιτισμό". Είναι γεγονός, ωστόσο, ότι από τότε που οι φιλόδοξοι Ευρωπαίοι μονάρχες μας βύθισαν στην οικονομική δίνη του αναπτυσσόμενου διεθνώς χρηματοπιστωτικού συστήματος, μια ελιτίστικη κλίκα Εβραίων και συμμάχων τους, είχε χειραγωγήσει αποτελεσματικά διάφορα παγκόσμια γεγονότα για το δικό της συμφέρον.

Αυτό επετεύχθη, όχι απλά μέσω της τοκογλυφίας, αλλά και ως αποτέλεσμα της εβραϊκής ανάμειξης στο λαθρεμπόριο και τους εγκληματικούς εκβιασμούς στην Αμερική του 1930, κάτι το οποίο τελικά συνέχισε να χρηματοδοτεί τη σιωνιστική εξαγορά της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλυγουντ και μέχρι το 1948 επέφερε την εγκαθίδρυση του Κράτους - ληστή του Ισραήλ. Αλλά ο Σιωνισμός δεν είναι εβραϊκός εθνικισμός, όπως πολλοί αρέσκονται να λένε, αλλά εβραϊκός ιμπεριαλισμός.

Οι Εθνικοαναρχικοί δεν "μισούν" τους απλούς Εβραίους, ούτε επιθυμούν να τους υπονομεύσουν ως ανθρώπους με τη δική τους μοναδική θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα, αλλά όμως αυτό που δεν θα ανεχτούμε είναι η συνεχιζόμενη υποδούλωση των λαών από μια μειονότητα βαμπιρικών παρασίτων, που πρόθεσή τους είναι να μοιραστούν τον παγκόσμιο πλούτο σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μια ενιαία παγκόσμια αγορά. Πιστεύουμε ότι ο τρόπος για να πολεμήσουμε τον Σιωνισμό, είναι να συνεχίσουμε να ξεμπροστιάζουμε την υποκρισία αυτών που από τη μια μεριά χρησιμοποίησαν το Ναζιστικό "Ολοκαύτωμα" για να κερδίσουν την συμπάθεια των ανθρώπων, και από την άλλη καταστέλλουν βίαια τον πολύπαθο Παλαιστινιακό λαό στην ίδια του τη γη. Πάνω από το 90% των μοντέρνων Εβραίων κατάγεται από έναν ημι-Τούρκικο λαό, που ήρθε αντιμέτωπος με την θρησκευτική μισαλλοδοξία των χριστιανών ορθόδοξων και μουσουλμάνων γειτόνων τους και μετατράπηκε μαζικά σε Ιουδαϊστές όταν ήταν μέρος της παλιάς αυτοκρατορίας των Χαζάρων, η οποία εκτείνονταν ανάμεσα στη Μαύρη και την Κασπία θάλασσα κατά τη διάρκεια του 8ου αιώνα. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν έχουν καμία φυλετική ή εδαφική σχέση με την Μέση Ανατολή.

Οι Εθνικοαναρχικοί υποστηρίζουν την Παλαιστινιακή Ιντιφάντα, όπως και  εβραϊκές ομάδες σαν τη Neturei Karta (Ορθόδοξοι Εβραίοι) και διάφορες άλλες εχθρικές προς τον Σιωνισμό, οι οποίες επιδιώκουν να εκθέσουν τα ποικίλα ψέματα και τις στρεβλώσεις που διαιωνίζονται από το ισραηλινό καθεστώς, καθώς και ενάντια στην Μοσάντ και το οργανωτικό νευραλγικό κέντρο που συνεχίζει να λειτουργεί στην καρδιά της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ο Σιωνισμός είναι εχθρός όλων των ανθρώπων και πρέπει να εξαφανιστεί.

Troy Southgate, Εθνικοαναρχικό Μανιφέστο
Κεφάλαιο Πρώτο, "Αντισιωνισμός"

Σχετική βιβλιογραφία
Ivor Benson, The Zionist Factor, Veritas, 1987
Lenni Brenner, Zionism in the Age of the Dictators, Croon Helm, 1983
Andrew & Leslie Cockburn, Dangerous Liaison: The Inside Story of the US-Israeli Covert Relationship, Harper Collins, 1991
Executive Intelligence Review, The Ugly Truth About the Anti-Defamation League, EIR, 1992
Arthur Koestler, The Thirteenth Tribe, Macmillan, 1977
Alfred M. Lilienthal, The Zionist Connection II: What Price Peace?, Veritas, 1983
Victor Ostrovsky & Claire Hoy, By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer, St. Martin's Press, 1990
Douglas Reed, The Controversy of Zion, Veritas, 1985

2 comments:

Ανώνυμος at: 3 Απριλίου 2015 στις 11:54 μ.μ. είπε...

Πολυ καλή ανάρτηση και το κείμενο απλό κατανοητό και χωρίς ... φόβο και πάθος. Με δυό κουβέντες η ουσία. Μπράβο στον Troy.

Ανώνυμος at: 29 Ιανουαρίου 2018 στις 3:06 μ.μ. είπε...

Ειμαι κατα του σιωνισμου οχι κατα των εβραιων πολυ καλο αρθρο ο troy

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/86/Members_of_Neturei_Karta_Orthodox_Jewish_group_protest_against_Israel.jpg/1200px-Members_of_Neturei_Karta_Orthodox_Jewish_group_protest_against_Israel.jpg

εβραιοι αντισιωνιστες

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή