Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Εθνικοαναρχικό Κίνημα: σύνδεσμοι (μέρος β')

| Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014
Συνεχίζοντας την περιήγησή μας στον ηλεκτρονικό κόσμο του Εθνικοαναρχικού Κινήματος ("National Anarchist Movement"), θεωρούμε σκόπιμο να αναφερθούμε στις θεματικές ενότητες που υπάρχουν στο επίσημο προφίλ στο facebook, εκεί όπου εκτός από πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο υλικό, έχουν αναπτυχθεί και ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ των μελών της ομάδας ή και φίλων - ενδιαφερόμενων σχετικά τις θέσεις του Εθνικοαναρχικού Κινήματος. Κάποιες από αυτές παρατίθενται ενδεικτικά παρακάτω. Απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να αναγνωστούν τα κείμενα είναι να γίνει κανείς μέλος στη διαδικτυακή ομάδα "N-AM Movement".

Οδηγίες: "Επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με τον Εθνικοαναρχισμό, υπάρχουν όλο και πιο συχνά ερωτήσεις σχετικά με το τι πιστεύουμε σε μια σειρά ζητημάτων. Πρέπει να γίνει σαφές από την αρχή ότι δε μας αφορά η ράτσα, η εθνικότητα, η μικροπολιτική θέση, η θρησκεία, ο σεξουαλικός προσανατολισμός ή το φύλο κάποιου. Όταν κάποιος μας θέτει την ερώτηση "τι πιστεύετε για τους ομοφυλόφιλους", ή "τι πιστεύετε για τους Μαύρους", σημαίνει απλά ότι είτε δεν έχει διαβάσει απολύτως τίποτε για τον Εθνικοαναρχισμό ή ότι είναι προβοκάτορας. Έτσι, είναι προτιμότερο να διαβάσει κανείς πρώτα, να είναι καλοπροαίρετος, και έπειτα να διατυπώσει τις απορίες - ερωτήσεις του."

O Αντιφασισμός είναι ο νέος Φασισμός
Ψέματα για τον Εθνικοαναρχισμό
Κεφάλαιο: Μουσική
Εθνικοαναρχισμός και Wikipedia
Σκέψεις γύρω από την ψήφο
Έθνος χωρίς Κράτος
Η προώθηση της Ταυτότητας σε ένα πιο τοπικό επίπεδο
Slogans - Βιβλία - Σημαίες - Μπλουζάκια
Βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου
Μεταφράσεις του Εθνικοαναρχικού Μανιφέστου
Marketplace 
H επιρροή του Μαρξισμού στην Αναρχία
Οικολογική καταστροφή
Πώς ο Εθνικοαναρχισμός μπορεί να αγγίξει ένα ευρύτερο ακροατήριο
Red Army Faction (Baader-Meinhof)
IRA 
Ανεξαρτησία για την Σκωτία
Επικοινωνία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή