Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Seedevil - Post Destruction

| Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014
Οι Seedevil είναι Έλληνες και στα τέλη του 2013 κυκλοφόρησαν την πρώτη ουσιαστικά δουλειά τους, με τίτλο "Post Destruction". Είχε προηγηθεί ένα EP, όμως τώρα ουσιαστικά έχουμε το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής από την μπάντα. Η εμπειρία ακρόασης του "Post Destruction" ήταν ομολογουμένης πολύ καλή και αυτό που με τράβηξε περισσότερο ήταν η σαφής κοινωνικοπολιτική στιχουργική προσέγγιση των Seedevil, σε συνδυασμό με τον "φρέσκο" μουσικό αέρα που έχουν. Η εισαγωγή "6.5.2010", η οποία σαν τίτλος παραπέμπει στην ημερομηνία ψήφισης του πρώτου Μνημονίου, μας βάζει κατευθείαν στο πνεύμα του album. 9 κομμάτια - διαμαρτυρία για τις σύγχρονες συνθήκες ζωής και επιβίωσης, με αρκετά στοχευμένο στίχο και ανάλογο προβληματισμό γύρω από την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στις μέρες, με τη μουσική να είναι μοντέρνα, εναλλακτική, θα τη χαρακτήριζα "crossover modern metal". Καλύτερες στιγμές τα "Mid Term", "Another Day", "Post Destruction" και "Different than you", με mid tempo κατά βάση ταχύτητες, μελωδία να εναλλάσεται με επιθετικότητα και τραχύτητα, και τα φωνητικά επίσης να μην κινούνται σε σταθερό μοτίβο, αλλά να "παίζουν" μεταξύ καθαρών και distorted. Ωραία χημεία γενικά, το cd μπορεί να ακουστεί άνετα και από μη metal κοινό, και συμπερασματικά θα έλεγα ότι επειδή τέτοιες μπάντες, με αυτού του είδους τον προβληματισμό, απουσιάζουν από την ελληνική σκηνή, η προσπάθεια των Seedevil είναι διπλά ενδιαφέρουσα και σημαντικό να βρει υποστηρικτές.

Επίσημη ιστοσελίδα: seedevil.bandcamp.com
Seedevil - Insomnia

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή