Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Υποκρισία...

| Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013
Δε χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για ένα άθλιο επικοινωνιακό σόου του κράτους και των μίσθαρνων οργάνων του με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ξαφνικά, όλοι αυτοί που έσπρωχναν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τη Χρυσή Αυγή, έπεσαν σαν τα κοράκια πάνω της, και η δημοκρατία περήφανη χειροκροτά. Οι Έλληνες στους δέκτες τους έχουν μπει σε μια διαδικασία να παίρνουν το μέρος της μιας πλευράς ή της άλλης, όλοι έχουν άποψη, όλοι κρίνουν και όλα αυτά εκ του ασφαλούς. 

Από αυτήν εδώ τη σελίδα έχουμε πολλάκις εκφραστεί αρνητικά για την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή. Δεν ξεχνούμε ούτε το παρελθόν της, ούτε τα πεπραγμένα της. Πολύ περισσότερο όλη αυτή την αλαζονεία με την οποία έντυσαν αυτό το κακέκτυπο πατριωτισμού που σέρβιραν στον ελληνικό λαό. Όμως, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την αποστροφή μας σε αυτό το άθλιο προπαγανδιστικό παιχνίδι των ΜΜΕ, αυτή την ενορχηστρωμένη πολυφιέστα με φόντο την "εγκληματοποίηση" για χάρη των ψήφων. 

Ναι, το σύστημα είναι και η Χρυσή Αυγή, ναι, το κράτος και παρακράτος είναι και η Χρυσή Αυγή, ναι, η συγκατοίκηση όλων αυτών των νεόκοπων πολιτικών με τα βδελυρά ράκη της δημοκρατίας συνέβαλλε τα μέγιστα στη συστημικότητα του κόμματος. Αλλά έλεος, μην μας τα πρήζετε σαν να ανακαλύψατε σε μια ημέρα την Αμερική. Πρέπει κάποιος να είναι βλάκας Αριστερός για να χαίρεται τόσο πολύ από τα σημερινά γεγονότα. Η δημοκρατική πλάνη στην οποία ζει, δεν του επιτρέπει να κοιτάζει καθαρά τα πράγματα. Βλάκας θα παραμείνει. Για τους υπόλοιπους, αυτούς που σκέφτονται: Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή