Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

O Κύπρος Κωνσταντίνου για την απεργία πείνας του

| Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013
Ο Κύπρος Κωνσταντίνου συνεχίζει την απεργία πείνας του και ήδη το γεγονός έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, που του επιτρέπουν να πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι αρκετά σημαντικό, από τη στιγμή που καθημερινά συναντά δεκάδες ανθρώπους και τους επικοινωνεί τους λόγους της διαμαρτυρίας του. Εκτός αυτού, το θέμα έχει προβληθεί και στα τοπικά κυρίως μέσα ενημέρωσης. Το θέμα έχει καλύψει με ένα οπτικοακουστικό ρεπορτάζ πρόσφατα το Cyprus mail, όμως το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που επιλέγει ο ίδιος ο Κύπρος να το δημοσιοποιήσει, μέσω συζήτησης με τον ενδιαφερόμενο κόσμο και διανομής ενημερωτικού υλικού.

Διανύει αισίως την 19η μέρα, και περνά αρκετές ώρες στην πλατεία της Παναγιάς Φανερωμένης στη Λευκωσία. Για να διαβάσετε ένα μικρό ιστορικό της ενέργειάς του αυτής, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.exitarea.gr/2013/07/blog-post_24.html

1 comments:

Ανώνυμος at: 3 Αυγούστου 2013 στις 1:58 π.μ. είπε...

Τα όρια πνευματικότητος μερικών ανθρώπων... απλά δεν υπάρχουν. Τα "μπράβο", τα "Εύγε" και όλοι οι λοιποί χαρακτηρισμοί, είναι ανούσιοι για να χαρακτηρίσουμε αυτή την πράξη. Μακάρι να είχαμε όλοι μας την ίδια δύναμη να πράξουμε το ίδιο.

Καλή δύναμη αδερφέ.

Θήρα

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή