Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Belgian Blue, η τερατώδης γενετικά τροποποιημένη αγελάδα

| Σάββατο 10 Αυγούστου 2013
Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας. Αυτό το καταπληκτικό σούπερ ντούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Κερδίζει το βάρος του απίστευτα γρήγορα, και παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του. Και ναι, αυτό το νέο είδος μοσχαριού είναι είδος βοοειδών γενετικώς τροποποιημένων. Η ανεμπόδιστη ανάπτυξη των μυών τους παρουσιάζει πολλούς κινδύνους για την υγεία, (και για την λογική) που τα μοσχάρια μπορούν να αναπτύξουν, έχουν διευρυμένες γλώσσες και σκληρά πόδια, που καθιστάται εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτά να τρώνε με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε πρόωρο κι επώδυνο θάνατο και φυσικά βιώνουν μια αφύσικη και επώδυνη ζωή.

Η ψευδεπιστήμη της γενετικής βελτίωσης ζώων μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, καθώς ξεκίνησε στη Δανία (ω, τι παράξενο) το 1895. Τα Ελληνικά κέντρα ιδρύθηκαν μόλις το 1978, γεγονός που -σύμφωνα με τους «επιστήμονες»- οφείλεται στη σχετικά περιορισμένη κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας μας, σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης. Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες «επιστήμονες» έχουν στην ουσία δημιουργήσει δύο νέες φυλές αγελάδων, την Ελληνική κόκκινη και την Ελληνική ξανθόχρωμη.

«Πρόκειται για διασταυρώσεις Ελληνικών ειδών με γαλλικές και ολλανδικές φυλές. Στο παρελθόν, οι διασταυρώσεις αυτές γίνονταν χωρίς κανένα πρόγραμμα από τους ίδιους τους κτηνοτρόφους, με αποτέλεσμα η παραγωγή να μειώνεται, αντί να αυξάνεται. Σήμερα, με τον προγραμματισμό της αναπαραγωγής, μία αγελάδα δίνει πλέον έως και 8 τόνους γάλακτος το χρόνο, σε σχέση με τους 4 τόνους που έδινε στο παρελθόν».

«Οι Ελληνικές φυλές αγελάδων είναι πιο μικρόσωμες από αυτές που ζουν στη βόρεια και τη δυτική Ευρώπη, τρώνε λιγότερο και είναι πιο ανθεκτικές σε διάφορες ασθένειες. Ο γενετικός συνδυασμός τους με τις εισαγμένες αγελάδες μας έχει δώσει ζώα που παράγουν αρκετό γάλα, αλλά ζουν λιγότερο και γεννούν σχεδόν τα μισά μοσχάρια, άρα απαιτούνται βελτιώσεις. Παρά τη μεγάλη της συμβολή στην αύξηση της κτηνοτροφικής παραγωγής, οι επιστήμονες δεν διστάζουν να τονίσουν ότι και οι ίδιες οι πρακτικές γενετικής βελτίωσης ζώων επιδέχονται βελτιώσεων. Όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, η έμφαση των γενετικών βελτιώσεων δινόταν αποκλειστικά και μόνο στην αύξηση της παραγωγής κρέατος και γάλακτος».

Αυτό που δεν γνωρίζουν όσοι που παριστάνουν τους ανθρώπινους επιστήμονες στο βίντεο και φαίνεται να αγνοούν – ότι ό,τι γνωρίζουν και τίποτα λογικής αξίας - πως και οι ίδιοι είναι γενετικώς τροποποιημένο προϊόν προς βρώσιν των ιπτάμενων αρπαχτικών, που λατρεύουν σαν θεούς.

Η ζωή τρέφεται με ζωή, αφού ο άνθρωπος έχει ξεχάσει (φρόντισαν άλλοι γι αυτό και ο ίδιος συμφώνησε) με ποιόν τρόπο να παράγει ΕΝΕΡΓΕΙΑ από μόνος του. Τότε η τροφή θα ήταν περιττή. Μα μέχρι να ξαναθυμηθεί τις ικανότητες του ας ξεκινήσει απ τα ΛΟΓΙΚΑ κι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Αυτά που χρειάζεται για να είναι γερός και ικανός να κινηθεί είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ, με το κρέας να έχει μηδενική αξία.

Ένας από τους λόγους (ο βασικότερος αλλά όχι ο μοναδικός) που είναι ανίκανος ο άνθρωπος να θυμάται το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ και τις ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του, είναι το αίμα των δολοφονημένων όντων που ρέει μέσα στο σώμα του. Για αρχή η ΛΟΓΙΚΗ είναι ικανή να ξεμπερδέψει το κουβάρι της κατρακύλας και να βάλει τον άνθρωπο σε σωστό σημείο του να παρατηρεί ποιος είναι και να δημιουργεί τον κόσμο του (λέγοντας κόσμο νοείται μόνον ο ψυχικός).

Μέχρι τότε θα τρέφεται με χορτάρι νομίζοντας ως είναι πρόβατο και θα χαλάει τις μυρμηγκοφωλιές με σαδιστική χαρά νομίζοντας πως είναι θεός.

Ένας θεός – πρόβατο. Αυτή είναι η σημερινή κατάντια του ανθρώπου.

Αν βλέποντας το αίσχος στο βίντεο υπάρχει ακόμη έχων τα ΛΟΓΙΚΑ του άνθρωπος και θ’ αγοράσει ή θα καταναλώσει ξανά κρέας σε οποιαδήποτε μορφή του… τότε να μην απορεί που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του… η ζημιά που έχει υποστεί είναι πολύ μεγάλη και σχεδόν ανεπίστρεπτη. Εκτός κι αν…

Το σύνθημα «Φάτε». 
Το παρασύνθημα «Φαγωθείτε».
Αντέχεις την Αλήθεια;
Αντέχεις να το δεις;
Φυσικά και αντέχεις, να το δεις,  άλλωστε δεν σου ‘χει μείνει ίχνος ανθρωπιάς.
Σκέψου για λογαριασμό σου επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσεις στις θάλασσες του αφηρημένου!
Γιατί πρέπει να καταναλώνεις και να τρως αίμα;
Γιατί πρέπει να συνεχίζεις αυτή την φρίκη; Γιατί;
Δες το video αν αντέχεις.

Αν θεωρείς φρικτές τις εικόνες του video κι αναρωτηθείς υποκριτικά κι ηλίθια, «μα ποιοι τα κάνουν αυτά καλέ;», μια πιθανή και προφανής απάντηση είναι περίπου ίδια με εκείνη του Πικάσο στον Γερμανό αξιωματικό για την Guernica. «Δικό μας έργο είναι».  Αλλά το προφανές δεν είναι πάντα και το αληθινό. Το μαθαίνεις αν μελετήσεις μερικά χρόνια. Το προφανές είναι χρήσιμο μόνον όταν κρύβει το Οφθαλμοφανές, αν δεν το κάνει αυτό, είναι άχρηστο.

Η οικονομία της υπερκατανάλωσης. Καταναλωτές και προϊόντα, οι άνθρωποι.
Ποιοι είναι τα αφεντικά; Αναρωτιέσαι; Μπορείς ν’ αναρωτηθείς;
Όπως σφάζουν τ αρνιά, έτσι σφάζουν κι εσένα.
Όπως αρμέγουν τις αγελάδες, έτσι αρμέγουν κι εσένα.
Όπως θερίζουν τις κότες, έτσι θερίζουν κι εσένα.

Τα ζωντανά στο video ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ… τα παιδιά σου, οι φίλοι σου οι κοινωνίες σου, ο πολιτισμός σου.
Καθόλου φαύλος ο κύκλος του Δημιουργού που προσκυνάς σαν πιστός-πρόβατο.
Είναι Τέλειος. Με Αρχή, μέση, τέλος.
Συνένοχοι και θύματα, τα ίδια πρόσωπα. Μια συλλογική ανθρώπινη (!) αυτοκαταστροφική μανία.

Κοίτα προσεκτικά πολλές φορές το video, μην γυρνάς τα μάτια σου στην ζωή σου.
Το πρόσωπό σου είναι στη γουρούνα. Το κορμί σου στην αγελάδα.
Η μοίρα σου στις κότες. Η ψυχή σου στ’ αρνί.
Πρέπει να παράγεις. Πρέπει να κερδίζουν.
Σε πληρώνουν για να καταναλώνεις αυτά που παράγεις. Κι αντί γι’ αυγά, γεννάς κέρδη και κρέας.
Σε χρειάζονται μόνο ως μέσο παραγωγής και κατανάλωσης. Σε χρειάζονται ως πρώτη ύλη.
Σε χρειάζονται μόνον για ΕΝΕΡΓΕΙΑ, για ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ και Σε φορτίζουν ανάλογα.

Για τόσο μόνο. Ύστερα γινεσαι βάρος. Ζημία για την επιχείρηση.
…κι αυτό σου αξίζει, γιατί είσαι συνυπεύθυνος για τις εικόνες του video

Εισαι συνυπεύθυνος για το αίσχος του, για την συνέχιση και την διαιώνισή του.
Ποια ζωή, ποια αγάπη και ανώτερες Χριστιανικές  γελοιότητες, είναι μόνο Βιομηχανία, Μπίζνες, Κέρδη. Στα τσιγκέλια κρεμασμένες οι ζωές σας, στο χαντζάρι του χασάπη οι ψυχές σας…και εν ζωή και μετά θάνατον. Χωρίς Ανάσταση.

Γιατί Ανάσταση για εσένα σημαίνουν οι εικόνες στο video.
Ανάσταση για εμάς είναι… κάτι άλλο και να στο ξαναπώ δεν είσαι ικανός να το καταλάβεις, όπως οι κότες, τα γουρούνια, οι αγελάδες, τ’ αρνιά …δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή