Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Διατάραξη οικιακής ειρήνης, Κυριακή 11 Αυγ. (αρχείο ήχου)

| Κυριακή 11 Αυγούστου 2013
Μια ακόμα σεζόν ξεκινά, και η εκπομπή "Διατάραξη οικιακής ειρήνης" θα είναι ξανά "στον αέρα" κάθε εβδομάδα, συγκεκριμένα κάθε Κυριακή στις 22.00. Παρέα με καλή μουσική και όπως πάντα σχολιασμό της επικαιρότητας. Εναρκτήρια εκπομπή, αυτή την Κυριακή 11 Αυγούστου, μέσα από την ιστοσελίδα www.exitarea.gr. "Η Γενιά της Κρίσης" στο προσκήνιο!

Πρόκειται για μια ραδιοφωνική εκπομπή που μεταδίδεται για δεύτερη συνεχή χρονιά (την περασμένη σεζόν εκπέμπαμε από το Αυτόνομο Ραδιόφωνο). Περιλαμβάνει μουσική από το ευρύτερο φάσμα της rock/metal, με παράλληλο σχολιασμό της επικαιρότητας καθώς και μικρών θεματικών ενοτήτων.

Σε αυτή την εκπομπή μιλάμε για τη γενιά της κρίσης και ακούμε καλή μουσική από: Bring me the Horizon, Psycho Choke, Soulfly, Brainwash, In this Moment, Less than Human, Metallica, Fear Factory, Moshpit, James LaBrie, Burning Hate, Shai Hulud, Slipknot. Για όσους δεν κατάφεραν να την ακούσουν, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσα από το παρακάτω player, όπου υπάρχει ηχογραφημένη. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα download. Καλή ακρόαση!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή