Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Μηδέν Τελεία, τεύχος 1 (ελεύθερο κατέβασμα)

| Παρασκευή 3 Μαΐου 2013
Ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες της ιστοσελίδας και του περιοδικού μας ότι διαθέτουμε το πρώτο τεύχος σε ηλεκτρονική μορφή. Κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 σε τιράζ 300 αντιτύπων. Έχουν απομείνει πλέον ελάχιστα αντίτυπα, επομένως θεωρήσαμε καλό να το μοιραστούμε μαζί σας και ηλεκτρονικά. Κατεβάστε το, διαβάστε το και όσοι από εσάς θέλετε να συνεισφέρετε σε μελλοντική έκδοσή του με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email μας exitarea@yahoo.gr.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Από το εισαγωγικό σημείωμα του πρώτου τεύχους:

"Μην ψάχετε την σελίδα με τα περιεχόμενα, εδώ υπάρχουν μόνο σελίδες με περιεχόμενο. Το δοκιμαστικό τεύχος εκδόθηκε  έπειτα από συνεργασία αυτόνομων κάπου μέσα στο 2012, ανθρώπων που ταυτίζονται σε αρκετά πράγματα και διαφωνούν σε πολύ περισσότερα. Ταιριάζουν όμως και μάλιστα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα και μοναδικό πράγμα: στην αποδοχή της απόλυτης αλήθειας  ότι αυτός ο κόσμος ή θα αλλάξει ή θα πεθάνει. Δεν είμαστε ένας αυστηρά οργανωμένος στρατός πειθαρχημένων σωμάτων, είμαστε η άτακτη διασπορά ελεύθερων πνευμάτων που μόλις αποφάσισε να ενωθεί."

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή