Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ψωνίσεις δεν ψωνίσεις, θα πεθάνεις

| Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013
H είδηση της εβδομάδας δεν είναι η απαίτηση των δημοσίων υπαλλήλων του Μετρό να … εξαιρεθούν από το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων αλλά η τρομοκρατική επίθεση στο αυθαίρετο εμπορικό κέντρο mall, στο οποίο εδώ και χρόνια εκδράμουν οι πανέλληνες εκτονώνοντας την καταναλωτική τους βουλιμία ψωνίζοντας ή χαζεύοντας όσα θα ψωνίσουν όταν με το καλό τα οικονομήσουν.

Τις ίδιες ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι μια πενηντατριάχρονη γυναίκα για πάνω από μία δεκαετία βρισκόταν νεκρή μέσα στο εξοχικό της σπίτι στην Αίγινα! Όλο αυτό το διάστημα κανένας δεν την αναζήτησε! Πριν από λίγο καιρό εντόπισαν όλως τυχαίως το πτώμα της φαγωμένο από τα ποντίκια μερικοί γείτονες, που απλώς ήθελαν να καθαρίσουν τον περιβάλλοντα της οικείας της χώρο.

Η είδηση πέρασε βιαστικά από τις οθόνες μας. Προσπεράσαμε κι αυτό το γεγονός συνεχίζοντας μ’ επιτυχία να μασκαρεύουμε την μοναξιά μας, χάνοντας τον χρόνο μας με τις εικονικές επαφές μας, απολύτως βέβαιοι ότι η δική μας on line μοναξιά θα έχει ένα λιγότερο φρικτό τέλος.

Κατά τα λοιπά προσευχόμαστε –όσοι αντέχουμε κι όσο αντέχουμε– η Ειρήνη Ξένου, που έζησε ως ξένη ν’ αναπαύεται εν ειρήνη.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή