Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Εθνικοαναρχισμός: μεθοδολογία και εφαρμογή

| Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013
Αυτό είναι το τέταρτο βιβλίο στη σειρά των σχετικών δημιουργιών που ξεκίνησαν από το 2012 με πρωτοβουλία του Troy Southgate, κύριου θεωρητικού - στρατηγιστή του Εθνικοαναρχισμού. Τιτλοφορείται "Εθνικοαναρχισμός: μεθοδολογία και εφαρμογή", κυκλοφορεί από την Black Front Press, περιέχει 150 σελίδες και πραγματεύται θέματα τεχνικής φύσεως ως προς την δημιουργία κοινοτήτων σε καπιταλιστικές δυστοπίες. Οι Εθνικοαναρχικοί απορρίπτουν το σύγχρονο έθνος - κράτος και προκρίνουν - υποστηρίζουν τη δημιουργία αποκεντρωμένων τοπικών κοινοτήτων που προσδίδουν στους ανθρώπους ανεξαρτησία, αυτοολοκλήρωση και ένα μέλλον αυτονομίας και προοπτικής για εκείνους και τα παιδιά τους. Αρκετοί θεωρούν ότι ο Εθνικοαναρχισμός είναι μια βίαιη ιδεολογία που καθοδηγείται από τρομοκράτες, ωστόσο αυτό το βιβλίο έρχεται να δείξει έναν δρόμο διαφορετικό από την προπαγάνδα του συστήματος, η οποία περνά μέσα από την προοπτική για ειρήνη, κοινωνική σταθερότητα και αντίληψη του υποκειμένου. Σε αυτό το τέταρτο βιβλίο συμμετέχουν οι Troy Southgate, Keith Preston, Wayne John Sturgeon, John Howells, Craig FitzGerald, Jamie O'Hara, Joshua Bates, Neil G. Hiatt, Justin Gillespie, Colin Lockwood, Kostas Makedonas, David Parry και Desmond Richards. Για παραγγελίες: blackfrontpress@yahoo.co.uk 

Επίσης μπορείτε μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής διεύθυνσης ταχυδρομείου να προμηθευτείτε τα προηγούμενα τρία βιβλία της σειράς. ("National-Anarchism: A Reader,", "National-Anarchism: Ideas and Concepts" and 'National-Anarchism: Theory and Practice").

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή