Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Kυκλοφορεί στις 11 Φεβρουαρίου!

| Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013
Το νέο μας τεύχος, δεύτερο κατά σειρά, θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου. Τα σημεία διανομής του θα ανακοινωθούν σύντομα από την ιστοσελίδα. Για προπαραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στο email exitarea@yahoo.gr. Στο τεύχος αυτό μπορείτε να διαβάσετε μια εκτενή συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Εθνικοαναρχικός στρατηγιστής Troy Southgate. Επίσης πολλά άρθρα γύρω από τη Φυλή, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία, την Οικολογία, τα Δικαιώματα των Ζώων, τις Ανθρώπινες Σχέσεις, όλα αυτά μέσα σε 32 σελίδες. Δεκατέσσερις Σύντροφοι συνεργάστηκαν προκειμένου για ακόμα μια φορά να δώσουμε ένα μεστό και πλούσιο αποτέλεσμα.

Τα θέματα του νέου μας τεύχους:

Editorial: Βήμα Δεύτερο
Versus the World
Δικαίωμα στη Ζωή
Ενάντια στη μονοκουλτούρα
Το Μαύρο Πρόβατο
Κοινωνικός έλεγχος και Εξουσία.
Brainstorming
Ένα πρόσωπο μέσα στο πλήθος
Συνέντευξη Troy Southgate
Μια παράλληλη πραγματικότητα
Εθνικοαναρχική πράξη
Όποιος δεν αξίζει τίποτα, δεν μπορεί να θέλει τίποτα
Εσύ, ονειρεύεσαι καθόλου;
Μια παράταξη που ποτέ δεν συγκροτήθηκε
Είμαστε μετανάστες και αναρχικοί αυτού του κόσμου
Η Επανάσταση και πώς να την κάνεις σε μια σύγχρονη κοινωνία (μέρος β')

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή