Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Γι' αυτό το πράγμα που προφέρεται αγάπη

| Κυριακή 4 Αυγούστου 2013
Κανένα έλεος στους ασυμβίβαστους. Όχι γιατί δεν το αξίζουν, αλλά επειδή αυτοί δεν το θέλουν για τους εαυτούς τους. Τελευταία έμαθα πως όταν οι άλλοι τους κατηγορούν, αυτοί σωπαίνουν. Όχι γιατί δεν μπορούν να αντιδράσουν, αλλά επειδή αυτοί δεν ψάχνουνε την κοινωνική αποδοχή, αλλά την κοινωνική ανατροπή. Κι όλοι οι καθώς πρέπει τρομάζουν μαζί τους. Δεν είναι το μίσος τους για την εξουσία που τρομάζει. Δεν είναι η απρόβλεπτη δράση τους που τρομάζει. Δεν είναι αυτό που πιστεύουν που τρομάζει. Δεν είναι αυτό που γράφουν ή αυτό που λένε, που τρομάζει. Είναι αυτό που προφέρεται αγάπη, που τρομάζει. Και τρομάζει όταν προφέρεται από τα δικά τους χείλη. Εκείνοι που την πούλησαν χωρίς ποτέ να την κοιτάξουν, εκείνοι που την άγγιξαν χωρίς ποτέ να την αισθανθούν πραγματικά, εκείνοι που την πρόδωσαν πριν καν την ασπαστούν, τρομάζουν μπροστά στην αγάπη του επαναστάτη. Θα τον διαλύσουν αυτόν τον κόσμο οι ασυμβίβαστοι. Πρώτα με την πέτρα, μετά με το μελάνι, έπειτα θα τον βομβαρδίσουν με τόνους αλήθεια, και στο τέλος θα τον περιφρονήσουν γιατί αυτός λέει “ατομικότητα”, ενώ εκείνοι λένε “συντροφικότητα”. Και κατά την διάρκεια όλων αυτών, θα εξελίξουν μυστικά μια διατομική βομβα, που στο φινάλε θα γκρεμίσει κάθε “ηθικό” και “ανήθικο” αυτής της κοινωνίας. Κάντε έρωτα. Κάντε πόλεμο.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή