Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Το τέλος ενός πράσινου λόφου

| Τρίτη 14 Αυγούστου 2012
Αίμα - Πόνος - Φρίκη... Τα συστατικά ενός πράσινου κατά τα άλλα λόφου, του GREEN HILL.

Πειράματα και βασανιστήρια σε αθώα θύματα, ζώα που η κακή τους μοίρα θέλησε να γεννηθούν στην ειδική φάρμα αναπαραγωγής, την ντροπή της ευρωπαϊκής Ιταλίας. Αυτό είναι το υλικό,το χειροπιαστό, το πραγματικό σκηνικό του GREEN HILL. Υπάρχει όμως και το ηθικό σκηνικό που στήνεται από τις νόρμες της σύγχρονης υποτίθεται κοινωνίας μας, και επιτρέπει φρικαλεότητες στο όνομα του καλού για το ανθρώπινο είδος (κακή του ώρα), δηλαδή τα υπερκέρδη των εταιρειών παραγωγής φαρμάκων και καλλυντικών.

Σκηνικό απόλυτης βαρβαρότητας και ηθικής εξαθλίωσης που προϋποθέτει τόνους ψευτιάς και υποκρισίας από τους διάφορους ταγούς του πολιτισμού μας. Το GREEN HILL όμως προκάλεσε χυδαιότητα και ξύπνησε συνειδήσεις, έτσι μετά την εισβολή Ιταλών ακτιβιστών και την απελευθέρωση κάποιων σκυλιών, το θέμα πήρε διαστάσεις. ΔΙΕΘΝΕΙΣ διαστάσεις με απρόσμενο διασυρμό της Ιταλίας και απειλή μποϋκοταζ. Η ιταλική δικαιοσύνη αναγκάστηκε να διατάξει το κλείσιμο του GREEN HILL ύστερα απο την πίεση της κοινής γνώμης. Για την Ιστορία να πούμε ότι οι καραμπινιέροι κυνηγούσαν τους ακτιβιστές για να πάρουν πίσω τα σκυλιά και να τα επιστρέψουν στην εταιρεία, που τα θεωρεί κεφάλαιό της. Φυσικά οι νόμοι για βασανισμό ζώων πάνε περίπατο όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα. Το μεγάλο κεφάλαιο έχει πάντα το δικαίωμα να βασανίζει και να σκοτώνει, όποτε και όπως γουστάρει. Το δίδαγμα όμως είναι ότι ο αγώνας για κάτι, έστω και αν αυτό φαίνεται τόσο αποσπασματικό, μπορεί να αποδώσει. Αρκεί να υπάρχει υπομονή και συνέπεια, πίστη και ενθουσιασμός.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή