Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Λεφτά υπάρχουν (για την εφορία)

| Τρίτη 14 Αυγούστου 2012
Σας μεταφέρω κάποια οικονομικά στοιχεία τα οποία είναι παντού διαθέσιμα: 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ είναι τα ΚΑΘΑΡΑ κέρδη των τραπεζών (αυτών που σώζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις) την πενταετία 2004-2009. 500 ΔΙΣ ΕΥΡΩ είναι τα κέρδη των off shore ΕΤΗΣΙΩΣ(!). 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (συγκριτικά ευτελές ποσό) για εξοπλιστικά προγράμματα του ΝΑΤΟ. Περισσότερα απο 50 εκατομμύρια λαμβάνει η κομματοκρατία ως επιβράβευση μάλλον για την ευημερία μας. Τα υπόλοιπα είναι κάτι... δεκάρικα και τάλιρα, δεν τα αναφέρω απο ντροπή.

Σας μεταφέρω επίσης και την τρέχουσα πραγματικότητα. Οι καρκινοπαθείς πεθαίνουν αργά παραμένοντας χωρίς φάρμακα. Η εφορία θεωρεί ότι πρέπει να πληρώσουμε, ως συνυπεύθυνοι για τις απώλειες των καπιταλιστών (γνωστές και ως "οικονομική κρίση"), ο Σαμαράς έδιωξε 10 λαθρομετανάστες απο τους 1.000.000, ο Βενιζέλος μας σώζει ακάθεκτος και ο Κουβέλης άρχισε τα ναρκωτικά στα γεράματα.

Λοιπόν, όποιος γουστάρει να τρώει την προπαγάνδα της εθνικής ενότητας και να σώζει την "πατρίδα" με τον οβολό του και το αίμα των παιδιών του ας το κάνει. Ας την τρώει αλλά ας μην την ξερνάει επάνω μας τουλάχιστον.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή