Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Έξι μόνο λέξεις

| Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012
Τόσες δεκαετίες γεμάτες υποσχέσεις. Υποσχέσεις για καλύτερες μέρες, για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, για μια νέα ζωή απλόχερη σε αγαθά. Μα τώρα τι; Όσοι υπόσχονταν, τήρησαν επιμελώς τις δεσμεύσεις τους, αλλά μονάχα για τον εαυτό τους. Πολιτικοί και κόμματα, ξεδιάντροπα λαμβάνουν τα κρατικά λεφτά, κοροϊδεύοντάς μας. Είναι αυτοί που συντηρούν μαζί με τους ψηφοφόρους τους το οικοδόμημα της εν Ελλάδι δημοκρατίας, ενός σαθρού και αποκρουστικού κράτους που καταπιέζει τον πολίτη. Πριν ένα τρίμηνο, διέγνωσες τον κίνδυνο. Δεν είχες όμως τη λύση.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις στο πιο ανώφελο γεγονός της δημοκρατίας; Πώς μπορείς να νομιμοποιείς τον δυνάστη σου; Πώς μπορείς να βάζεις τα καλά σου για να υποδεχτείς σαν σύγχρονος σκλάβος το αφεντικό σου; Πώς μπορείς να εναποθέτεις την ελπίδα σου στους καταπατητές της ανθρώπινης ελευθερίας; Σταμάτα να αναζητάς τη λύση γύρω από το πολιτικό σκηνικό και τα μίσθαρνα όργανα του κράτους. Ολέθριοι δημαγωγοί κάθε απόχρωσης, που δίνουν ψίχουλα για να παίρνουν τα πάντα από σένα. Μην πολεμάς την αυτοοργάνωση, ασπάσου την και κάνε κτήμα την Αξία της Υπέρβασης των αστικών μυθευμάτων. Γύρνα την πλάτη στο κατεστημένο, πάψε να φοβάσαι και να δέχεσαι ελεημοσύνη και ανέκτησε τη χαμένη σου Τιμή.

Είναι έξι μόνο λέξεις, μα να γίνουν εφόδιό σου παντοτινό. "Ξύπνα και τσάκισε το πολιτικό σύστημα". Κάθε σου καθημερινή πράξη, να κινείται γύρω από αυτόν τον σκοπό.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή