Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Προσωπική επιλογή

| Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021
Είναι άλλο η υπεράσπιση της γης και της ελευθερίας από προσωπική επιλογή και άλλο η διαταγή να υπερασπίζεσαι και τα δύο με την εντολή της επιβεβλημένης Αρχής. Αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση των Ελλήνων με σύνθημα το "ΟΧΙ" χωρίζεται σε δύο μέρη: Στην αντίσταση εναντίον των εισβολέων από επιλογή και στην αντίσταση υπό εντολή. Το αποτέλεσμα της εκτέλεσης εντολής είναι αυτό που ζει η χώρα από την "απελευθέρωση" του 1944 και μετά. Δηλαδή συνθηκολόγηση με τους "συμμάχους", παράδοση άνευ όρων του πλούτου της Ελλάδας στους "αδελφούς" δυτικούς και βέβαια συμμετοχή με το ζόρι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κρατών υπό την σκέπη της "ειρήνης".

Το αποτέλεσμα του "ΟΧΙ" από προσωπική επιλογή είναι ένας διαρκής πόλεμος ενάντια στον οποιονδήποτε εισβολέα και όχι μόνο σε αυτόν που η Αρχή επιλέγει λόγω πολιτικοοικονομικού συμφέροντος. Το "ΟΧΙ" της προσωπικής επιλογής είναι διαρκής αντίσταση και το αποτέλεσμα τουλάχιστον για την δεκαετία του '40 είναι αντίσταση ενάντια σε κάθε συνθηκολόγηση με τον εχθρό εν καιρώ πολέμου και με τον εχθρό εν καιρώ ειρήνης.

Ο πόλεμος λένε οι παλιοί είναι κακό πράγμα. Όμως η επιβαλλόμενη ειρήνη είναι ο πιο άτιμος πόλεμος. Σχεδιάζεται και μπαίνει σε εφαρμογή από την νικήτρια Αρχή και όχι από τους υπερασπιστές του "ΟΧΙ". Για την Αρχή, ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1940 και τελείωσε το 1944. Για τους Ελεύθερους ο πόλεμος ξεκίνησε το 1940 και ακόμα δεν τελείωσε. Χρόνια πολλά και καλή Λευτεριά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή