Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ανακοίνωση Εθνικοαναρχικού Κινήματος ΗΠΑ

| Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021
"Στις 7 Ιανουαρίου, διάφοροι λογαριασμοί γκρουπ και ατόμων που συνδέονται με το Εθνικοαναρχικό Κίνημα διαγράφηκαν οριστικά από την πλατφόρμα του Facebook, έπειτα από τη λανθασμένη σύνδεσή τους με τα γεγονότα στην Ουάσινγκτον. Είναι μάλιστα άξιο αναφοράς ότι αρκετοί ακριβιστές μας "επιτέθηκαν" στους προσωπικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς υποστηρικτών του Τραμπ λίγες ώρες νωρίτερα. Ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασής μας, το Εθνικοαναρχικό Κίνημα θέλει απερίφραστα να δηλώσει ότι διαφοροποιείται από τα άτομα που έλαβαν μέρος σε αυτή τη γελοία συγκέντρωση. Το 2016 το Εθνικοαναρχικό Κίνημα απέβαλλε από τις τάξεις του δύο άτομα για το γεγονός ότι έκαναν ευθεία προπαγάνδα υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, και προσπάθησαν να δημιουργήσουν δεσμούς με την Εναλλακτική Δεξιά. Το Εθνικοαναρχικό Κίνημα παραμένει σθεναρά αντίθετο με τις ακροδεξιές ομάδες και οργανώσεις και απορρίπτει την πολιτική του Τραμπ και τους υποστηρικτές του, μεταξύ των οποίων τους Proud Boys, QAnon, the Three Percenters, Stop the Steal και κάθε είδους φυλετικό μίσος, λευκή ανωτερότητα, τον φασισμό και τον νεοναζισμό."

Εθνικοαναρχικό Κίνημα, 7 Ιανουαρίου 2021

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή