Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

O Peter Töpfer για τον γερμανικό Εθνικοαναρχισμό

| Τρίτη 4 Ιουλίου 2017
Ο Peter Töpfer αποτελεί έναν από τους πρωτεργάτες στη διαδικασία σύστασης του Εθνικοαναρχικού Κινήματος και διάδοσης του Εθνικοαναρχισμού. Είναι Γερμανός και επί σειρά ετών ακτιβιστής, συγγραφέας του εγχειριδίου "Nationalanarchismus, Manifest und Texte", που κυκλοφόρησε το 2004. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του από το πρώτο εθνικοαναρχικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη τον περασμένο Ιούνιο. Ο Peter εξηγεί το πώς ανακάλυψε τον Εθνικοαναρχισμό και το τι σημαίνει για εκείνον. Προερχόμενος σε νεαρή ηλικία από την Άκρα Αριστερά και αργότερα συμμετέχοντας στο "Anarchist Pogo Party" της Γερμανίας, πέρασε μετά από πολλά χρόνια προσωπικής αναζήτησης σε ελευθεριακές οργανώσεις και πολιτικούς φορείς στον Εθνικοαναρχισμό, μετά από επαφή του με Γάλλους συντρόφους.

Ο Peter είναι ψυχοθεραπευτής, ασκώντας το λειτούργημα αυτό μέσα από τη δική του εξελιγμένη τεχνική του "Deep Truthing", επηρεασμένος από τους Wilhelm Reich και Arthur Janov. Η βασική επιδίωξή του μέσα από το "Deep Truthing" είναι "να γνωρίσουμε ξανά τον εαυτό μας και να αφήσουμε τα παιδιά μας να αναπτυχθούν ελεύθερα ώστε να γνωρίσουν και εκείνα τον εαυτό τους. Δίχως να ζουν για κάποιους άλλους και για τις επιδιώξεις κάποιων άλλων, απλά για την ευτυχία τους και για την κοινότητά τους". Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/EDiRAB7MjXM

Για περισσότερες πληροφορίες:


1 comments:

Nick Warcore at: 7 Ιουλίου 2017 στις 2:30 π.μ. είπε...

Πλέον ασπάστηκα την οικολογία και τον αναρχισμό. Σταθερή αξία του Exit Area.

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή