Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Heaven Shall Burn - Wanderer

| Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017
Οι Heaven Shall Burn είναι μια μελωδική death metal μπάντα από τη Γερμανία, με αρκετά ενδιαφέρουσα στιχουργική προσέγγιση και ανάλογη μουσική αισθητική. Αποτελούν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γκρουπ στο είδος τους και αυτό που μας έκανε να εξερευνήσουμε το νέο album τους, ήταν κατά κύριο λόγο το στιχουργικό περιεχόμενο ενός από τα νέα κομμάτια τους, με τίτλο "Bring the War Home". Κλείνοντας με τα των συστάσεων, οι Heaven Shall Burn αποτελούν εκτός από αξιόλογη μπάντα και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, όντας όλοι τους vegans/vegeterians και straight edge.

To "Wanderer" ξεκινά ουσιαστικά με το κομμάτι που προαναφέραμε και μας βάζει κατευθείαν στο κλίμα του album. Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές, όπως τα "Downshifter", "Passage of the Crane", "They Shall not Pass", "Save Me" και "A River of Crimson". Οι Heaven Shall Burn συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν με το "Veto" τους 2013, παραμένοντας το ίδιο οργισμένοι, έχοντας όμως καθαρίσει αρκετά τον ήχο τους, έτσι που αφήνουν αρκετό χώρο στις μελωδικές γραμμές των εγχόρδων τους. Το αποτέλεσμα είναι για μια ακόμη φορά πειστικό και υψηλού επιπέδου, σαφέστατα πιο ώριμο και "ραδιοφωνικό" (αν μου επιτρέπεται ο όρος σε ένα τέτοιο είδος μουσικής). Στιχουργικά, υπάρχουν αναφορές στα δικαιώματα των ζώων, στην αναζήτηση του εσωτερικού εαυτού του ανθρώπου, στην περιπλάνηση και την αναθεώρηση (για αυτό και ο γενικός τίτλος "Wanderer"), ιστορικές αναφορές όπως η μάχη της Cable Street και γενικά υπάρχει ένας έντος κοινωνικοπολιτικός μανδύας για ακόμα μια φορά, που κάνει το αποτέλεσμα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ενθουσιώδες.

Δεκατέσσερα συνολικά κομμάτια στη limited έκδοσή του, συμπεριλαμβανομένων δύο διασκευών των γνωστών Sodom και My Dying Bride. Fair enough. 

"I threw my useless life into their wars and riots
For the ideal to serve the ones I love
Yes, all too soon, no recognition for
My pointless sacrifice, and far too late I saw

I left my home defenceless, this world's a slaughterhouse
And men like me are not the butchers, I brought justice to no one
But there was no doubt, it always stands to reason
Protect the just, conquer the felons

Returned, wounded and broken, but I never left these barren fields

And now I understand, there is no war to end all wars, take it from me
Drowning your honest love in mindless violence
I bring the war home, still raging within me"

1 comments:

Ανώνυμος at: 31 Μαΐου 2017 στις 9:29 π.μ. είπε...

Γαμαει και δέρνει η μπάντα μελωδικό deathcore

Nick warcore

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή