Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Kindred Spirits: νέο βιβλίο για τον Εθνικοαναρχισμό

| Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015
Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της εκδοτικής σειράς έργων για τον Εθνικοαναρχισμό, με κύρια θεματική ενότητα τους θεωρητικούς που επηρέασαν με το έργο τους το Εθνικοαναρχικό Κίνημα.

Από τα τέλη του 1990 όπου πρωτοεμφανίστηκε αρχικά σαν μια τάση και αργότερα όταν απέκτησε δυναμική σαν ένα μεταπολιτικό κίνημα, ο Εθνικοαναρχισμός αναπτύσσεται σταθερά και δίνει κίνητρο σε ανθρώπους που ταυτίζονται ή ενδιαφέρονται για την πορεία και τις προοπτικές του. Το βασικό του μήνυμα, αυτό της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής αυτονομίας, βρίσκει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, και το πλούσιο συγγραφικό έργο γύρω από αυτά τα ζητήματα, αναδεικνύει το πολύπλευρο των διαστάσεών του.

Στο βιβλίο "National-Anarchism, Kindred Spirits", το έκτο στη σειρά των βιβλίων για τον Εθνικοαναρχισμό, η συγγραφική ομάδα εστιάζει σε ορισμένους από τους βασικούς συγγραφείς, όπως και αντιφρονούντες, οι οποίοι συνολικά επηρέασαν και διαμόρφωσαν πτυχές των πεποιθήσεων και των στόχων του Εθνικοαναρχικού Κινήματος. Ως αποτέλεσμα, χρησιμοποιήθηκαν κείμενα των Nestor Makhno, Richard Hunt, Alexander Berkman, Benjamin Tucker, Emma Goldman, Ida Mett, George Woodcock και άλλων συγγραφέων, η σημασία των οποίων αναλύθηκε από τους Troy Southgate, Keith Preston, Wayne John Sturgeon, John Howells, Josh Bates, Nora Gillespie και Nathan Wild. 

Το βιβλίο περιέχει 180 σελίδες, είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα και η συγγραφική ομάδα ελπίζει πως μέσα από αυτό θα δοθούν επιπλέον κίνητρα σε όσους ενδιαφέρονται για την κατάργηση του Κράτους και την ιδέα της Κοινότητας, να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα πνευματικά εφόδια, στον αγώνα για την απελευθέρωση, τον αμοιβαίο σεβασμό, την αυτάρκεια και την αυτονομία. Στηρίξτε το!

Παραγγελία μέσω paypal: blackfrontpress@yahoo.co.uk

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή