Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Οι 50 (και βάλε) αποχρώσεις του ροζ

| Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015
Η παρούσα κυβέρνηση ξεκίνησε τη θητεία της με μεγάλη φόρα, θαρρείς και από τη μεγάλη εμπειρία έπαιζε στα δάχτυλα το μέλλον της Ελλάδας. Και οι κακόμοιροι Έλληνες μπορεί να θαμπώθηκαν από τη γοητεία του συντρόφου Βαρουφάκη, στο εξωτερικό όμως απ' ότι φάνηκε οι τσάμπα μαγκιές κόβονται και με το καλημέρα. Γρήγορα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ ξέκοψε τις βαρύγδουπες προεκλογικές εξαγγελίες και αρκέστηκε στο να επιμένει απλά για το ...όνομα. Δε θα το λέμε Μνημόνιο, ας το λέμε ...Πανιώνιο, για να διαφοροποιηθούμε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Αν το πετύχουμε αυτό, πετύχαμε και τον σκοπό μας. Τα έσκισαν λοιπόν τα Μνημόνια και οι αριστεροί σύντροφοι με τη βοήθεια του Ομπάμα, η "κυρά Μέρκελ - μαντάμ Οστέριτι" νομιμοποιήθηκε ως συνομιλητής, η Επανάσταση κράτησε μια μέρα και η Ελπίδα πιθανότατα θα αργήσει να έρθει (υπάρχει η "γέφυρα" που θα την καθυστερήσει).

Το κόμμα με τα χίλια πρόσωπα, η κυβέρνηση με τα χιλιάδες προσωπεία, είναι εδώ και θα δούμε πόσο ακόμα νερό θα βάλει στο κρασί της, το οποίο από κόκκινο έχει ήδη γίνει ανοιχτό ροζουλί από τους "έντιμους συμβιβασμούς" και τις υπόλοιπες κουτοπονηριές που υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων. Το μνημόνιο έγινε "ελληνικό πρόγραμμα", η τρόικα έγινε "θεσμικοί εταίροι", τα περί διαγραφής του χρέους που μας "τα έσπασαν" προεκλογικά πήγαν και αυτά περίπατο. Και συνεχίζουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Όσα τεχνάσματα και αν σκαρφιστούν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, ανάσα αξιοπρέπειας δεν πρόκειται να δούμε όσο έχουμε νταβατζήδες πάνω από το κεφάλι μας! 70% μνημόνιο + 30% αριστερά = 100% αποτυχία. Οι τοκογλύφοι και οι τραπεζίτες παραμένουν εξουσία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και κάποια μπουλούκια στις πλατείες ορέγονται επαναστάσεις με φουλάρια και κασκόλ. Στάζουν ιδρώτα και αίμα από τη μάχη της διαπραγμάτευσης τα burberry. Μας κουράσατε και μας αηδιάσατε, ακόμα δεν ξεκινήσατε.

Από τη συντακτική ομάδα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή