Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Home

| Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
Το πασίγνωστο ντοκιμαντέρ "HOME" μιλάει για όλα. Στην διάρκεια του ντοκιμαντέρ καταδεικνύεται η ευθύνη όλων μας, ως προς την κατάντια της ζωής του σήμερα, καθώς επίσης καταλογίζονται ευθύνες στην δράση της άπληστης φύσης κάποιων ισχυρών παραγόντων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να επιβάλλουν την δική τους παγκόσμια δικτατορία, η οποία υποσκάπτει την ζωή όλων, ζώων κι ανθρώπων, όπως και τα δικαιώματά τους σε αυτήν. Εφ' όσον πρώτα από όλα υποσκάπτει την ίδια την φύση, τον ίδιο μας τον πλανήτη, δηλαδή το σπίτι μας! Όπως όμως αναφέρεται και στο ντοκυμαντέρ προς το τέλος, "είναι πολύ αργά για να είμαστε απαισιόδοξοι, μόνη διέξοδος η δράση"! Αρχικά το ντοκιμαντέρ, το οποίο προβάλλεται στα σχολεία όλου του κόσμου μέσα στα πλαίσια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, δίνει την εντύπωση στον θεατή ότι πρόκειται για μια προσπάθεια αφύπνισης όλων των λαών για την προστασία του πλανήτη τον οποίο εμείς οι άνθρωποι καταστρέφουμε, ενώ παράλληλα εκμεταλλευόμαστε αλόγιστα την κάθε πηγή ενέργειας που μας προσφέρει. Πίσω όμως από αυτό το έξυπνο, ελκυστικό και συγκινητικό κάλεσμα, κρύβονται οι παγκόσμιοι δικτάτορες, οι επικυρίαρχοι του κόσμου που θέλουν να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Δείτε το με ελληνικούς υπότιτλους: Home, The Video

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή