Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Εθνικοαναρχικό Κίνημα: σύνδεσμοι (μέρος α')

| Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014
Με αφορμή ένα email που λάβαμε από φίλο αναγνώστη της ιστοσελίδας, παραθέτουμε μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά και χρήσιμα ιστολόγια, σχετικά με τη Φυλετική Αναρχία. Ξεκινώντας από το επίσημο ιστολόγιο του Εθνικοαναρχικού Κινήματος (National Anarchist Movement), μπορεί κανείς να διαβάσει θέματα ειδησεογραφικού χαρακτήρα, αλλά και να μάθει περισσότερα σχετικά με τον Εθνικοαναρχισμό, μέσα από το Μανιφέστο καθώς και αυτοτελή άρθρα που έχουν δημοσιευτεί και έχουν να κάνουν με την Αναρχία, την Οικονομία, την Ιστορία, την Οικολογία, τα Δικαιώματα των ζώων, την Πολιτική, τις Ανθρώπινες σχέσεις και άλλες κατηγορίες που άπτονται του ενδιαφέροντος της σελίδας. Το Εθνικοαναρχικό Κίνημα διαθέτει παράλληλα ένα εξίσου πλούσιο προφίλ στο facebook, το οποίο κυρίως αξιοποιείται για συζητήσεις από τα μέλη της ομάδας.

Συνεχίζοντας, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επίσημη σελίδα του Black Front Press και το αντίστοιχο προφίλ στο facebook, του εκδοτικού οίκου του Troy Southgate, βασικού θεωρητικού του Εθνικοαναρχικού Κινήματος, με περισσότερες από 50 εκδόσεις βιβλίων τα τελευταία τρία χρόνια. Από το Black Front Press μπορεί κανείς να παραγγείλει και την σειρά των πέντε βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει για τον Εθνικοαναρχισμό ("National Anarchism: A Reader", "Ideas and Concepts", "Theory and Practice", "Methodology and Application", "Heroes and Vilaians").

Τέλος, το παζλ του Εθνικοαναρχικού Κινήματος σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο συμπληρώνουν αρκετά ανεξάρτητα ιστολόγια από διάφορες περιοχές του κόσμου, τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε μέσω του συνδέσμου "Contacts" που υπάρχει στην κεντρική σελίδα του N-AM. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο εξαιρετικό αγγλόγλωσσο "Attack the System". Καλή περιήγηση!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή