Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Mind Terrorist: the ultimate hellenic assault!

| Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014
Αρκετά τα νέα από το στρατόπεδο των Ελλήνων Mind Terrorist, των οποίων η πορεία μονάχα ανοδική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του "Fragments of human decay", το γκρουπ φιλοξενήθηκε στο τεύχος Μαϊου του ελληνικού Metal Hammer, με μια ολοσέλιδη συνέντευξη, ενώ το νέο album ήταν η πρόταση του μήνα στη στήλη "Hellenic Assault".

Από την σχετική δισκοκριτική και τα παρακάτω: "Οι Mind Terrorist είναι περίεργο τρένο και γι αυτό μάλλον βρίσκονται σε τούτη τη θέση. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα μοντέρνων τάσεων του metal, μέσα στο οποίο θα βρείτε από κάποιες κλασικές επιρροές έως και πιο ακραία ακούσματα. Το ιδιαίτερο στην όλη υπόθεση είναι ότι η αντίληψη περί "μοντέρνου" του συγκροτήματος περνάει μέσα από μια '90s αισθητική, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ακούγοντας για παράδειγμα το υπέροχο "Blind at heart" ή το ταξιδιάρικο "Rising star" με τα εξαιρετικά alternative (επιτρέψτε μου...) γυναικεία φωνητικά του. Υπάρχει μια διάχυτη μελαγχολία στη μουσική των Mind Terrorist, που μαζί με τις ίδιες τις μελωδίες μου φέρνει στο νου εκείνο το παραγκωνισμένο αριστούργημα που έβγαλαν οι Morgoth εκεί στα '90s (ε, να μην τα λέμε πάλι...) ή ακόμη και στους The Great Deceiver του "Terra Incognita". Ως εκ τούτου, το "Fragments..." έχει χτυπήσει ευαίσθητη χορδή και αν του δώσετε την ευκαιρία που του αξίζει, θα σας ανταμείψει. (9)". Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι κριτικές των Rock Hard, Rockway.gr, Greek Rebels, Rock Overdose αλλά και του διεθνούς Metal Temple.

Τα καλά νέα πάντως δε σταματούν στην πολύ θετική υποδοχή της νέας δουλειάς, καθώς η μπάντα κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την One People One Struggle Records το πρώτο επίσημο μπλουζάκι της σε περιορισμένο αριθμό 200 τεμαχίων, και σε μεγέθη M, L, XL, XXL. Μπορείτε να παραγγείλετε το t-shirt από το email mindterrorist@hotmail.gr. Τέλος, οι Mind Terrorist εμφανίστηκαν με επιτυχία στη Ρώμη, στο festival "Tana delle Tigri", στις 31 Μαϊου, μπροστά σε 1.500 άτομα, παρουσιάζοντας ζωντανά τις δύο δουλειές τους. To setlist τους περιλάμβανε από το ντεμπούτο τους τα ήδη γνωστά "Pressure/The Birth of Tragedy", "Dystopia", "Last Man Standing" και "Freedom for Death", με το νέο "Fragments of Human Decay" να παίζεται ολόκληρο. Οι εντυπώσεις άριστες, η απόδοση του γκρουπ στο μέγιστο και οι υποσχέσεις πολλές για το μέλλον. Και φυσικά, ακολουθούν το ίδιο πλούσια νέα, με δύο συνεντεύξεις σε ελληνικά περιοδικά, ανακοινώσεις για συναυλίες αλλά και ...νέο υλικό!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/onceuponaheartbeat

Update 10.6.2014: Συνέντευξη στο Greek.Rebels.gr 

2 comments:

Fanis Salonika at: 9 Ιουνίου 2014 στις 1:37 μ.μ. είπε...

Μπράβο ρε μπαντάρα..... Έτσι!

Ανώνυμος at: 9 Ιουνίου 2014 στις 10:44 μ.μ. είπε...

synexiste etsi paidia. to neo album einai koryfi. thelo synaylia stin athina.

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή