Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Κυκλοφορεί προσεχώς: Εθνικοαναρχικό Μανιφέστο (ελληνική έκδοση)

| Δευτέρα 21 Απριλίου 2014
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως βρισκόμαστε προ των πυλών μιας ξεχωριστής κυκλοφορίας για τα ελληνικά εκδοτικά δεδομένα. Η κυκλοφορία του Εθνικοαναρχικού Μανιφέστου του Troy Southgate, μεταφρασμένου στην ελληνική γλώσσα, αποτελεί μια σημαντική εκδοτική στιγμή, διότι αφενός στη χώρα μας δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε επίπεδο βιβλιογραφίας, αφετέρου αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για φίλους που το επιθυμούν (και δεν είναι λίγοι), να γνωρίσουν τον Εθνικοαναρχισμό και την υπέρβαση του δογματισμού Δεξιάς και Αριστεράς, μέσα από τα γραφόμενα ενός πολύ αξιόλογου θεωρητικού των ημερών μας.

Στο σημείο αυτό είναι καλό να κάνουμε μια διευκρίνηση: η ιστοσελίδα και το περιοδικό μας, αποτελούν εγχειρήματα προσανατολισμένα και αφοσιωμένα στην οπτική του Εθνικοαναρχισμού (πιο δόκιμος για εμάς ο όρος "Φυλετική Αναρχία"), αλλά, όπως πιθανότατα εκλαμβάνετε μέσα από την αρθρογραφία μας, η ίδια η θέαση του Εθνικοαναρχισμού αφήνει αρκετά περιθώρια ευελιξίας, ακόμα και υπέρβασης της οπτικής αυτής. Αυτοσκοπός δηλαδή, μέσα από την ενασχόλησή μας με τον Εθνικοαναρχισμό, δεν είναι να δημιουργήσουμε "στρατούς πιστών Εθνικοαναρχικών", αλλά να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι σαν άνθρωποι, δημιουργώντας και σχηματοποιώντας μια νέα οδό, ακόμα και αν μπορεί να μην υιοθετούμε απόλυτα (πόσο δε μάλλον οι αναγνώστες μας) την Εθνικοαναρχική θεωρία.

Η κυκλοφορία του Εθνικοαναρχικού Μανιφέστου έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο και τα αντίτυπα του βιβλίου θα είναι περιορισμένα. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς...

Από την εκδοτική ομάδα,
Μηδέν Τελεία & Exit Area

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή