Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Το μήνυμα της Ημέρας

| Τρίτη 25 Μαρτίου 2014
Ελάχιστος φόρος τιμής η παρέλαση (για άλλους κακή, για άλλους καλή, για καποιους άλλους απλά αδιάφορη) και η κατάθεση ενός στεφανιού σε ένα μνημείο, διθυράμβοι, τραγούδια, ποιητικές εξυμνήσεις, περηφάνια, αυτοθαυμασμός και μπόλικες αναφορές στα θαύματα της φυλής μας, αλλα είμαι σίγουρος πως αυτοί οι λίγοι που ξεσηκώθηκαν τότε στην 124ή (διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ) επανάσταση που συνδέθηκε καλύτερα με τα χρονικά του '21... αυτοί οι πρωτεργάτες του εθνικοταξικού απελευθερωτικού αντάρτικου αγώνα θα περιμέναν κάτι παραπάνω απο τους απογόνους τους... Δεν θέλω να αρχίσω πάλι να κυρρήτω τρόπους σωστούς, συμπεριφορές ευγενικές  προς τις αξίες μας, αλλα απλα ας σκεφτούμε αν αυτή η επανάσταση του 21' ήταν το τέλος ή θα έπρεπε να σημανει μια αρχή. Το τέλος ενός εθνικο-απελευθερωτικού αντάρτικου και την αρχή μιας μάχης ενάντια σε ότι καθιστά την ανισότητα ανάμεσα στα μέλη ενός γένους μια σταθερή συνιστώσα κοινοβουλευτικής εκμετάλλευσης, ενάντια στο διεθνές κεφάλαιο και τον δανεισμό, ενάντια στο χρήμα και οπωσδηποτε υπέρ της Ελευθερίας .

Ruskin

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή