Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Mind Terrorist - Fragments of Human Decay

| Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η δεύτερη δουλειά των Mind Terrorist είναι πλέον γεγονός! Τιτλοφορείται "Fragments of human decay" και περιλαμβάνει 10 κομμάτια αγγλόφωνου metal. Την παραγωγή έχει αναλάβει η γερμανική OPOS Records, όπως είχε συμβεί και πριν ενάμισι χρόνο, με το προηγούμενο "Once upon a heartbeat". Εδώ οι ταχύτητες έχουν ανέβει, το αποτέλεσμα από μουσικής άποψης είναι σαφώς πιο επιθετικό, χωρίς όμως να λείπουν τα μελωδικά σημεία, κυρίως στις κιθάρες. Ο στίχος έχει κοινωνικό προσανατολισμό, με αναφορές στον καπιταλισμό και την παγκοσμιοποίηση, την οικονομική και αξιακή κρίση, τις ανθρώπινες σχέσεις, περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και την προστασία των ζώων. Αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή του Βρετανού Troy Southgate σε ένα από τα κομμάτια του album ("Zero One"). Οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει επί ελληνικού εδάφους, ενώ η μπάντα σχεδιάζει για την προώθηση της δουλειάς κάποια release parties καθώς και συναυλίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Μπορείτε να ακούσετε κάποια κομμάτια από το "Fragments of Human Decay" από τους παρακάτω συνδέσμους:


Για τους φίλους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το album, μπορούν να επικοινωνούν είτε με την OPOS Records στο oposrecords@web.de, είτε στο email μας exitarea@yahoo.gr.

Αργύρης Στρατής
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή