Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ο χρόνος άλλαξε. Εσύ;

| Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014
Τι και αν πέρασε άλλος ένας χρόνος, Τι και αν ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο να έχουμε μια καλύτερη και αναγεννησιακή χρονιά, οι ευχές αυτές φαίνεται πως δεν αγγίζουν τον λαό μας, που συνεχίζει να «υπνοβατεί» σε μια κοινωνία υποκρισίας και παρανομίας. Πριν καλά-καλά ξεκινήσει να κυλάει στη ζωή μας το νέο έτος, προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητα της ντόπιας ματαιοδοξίας και της υποκρισίας, θωρώντας έναν πρώην υπουργό μεταφορών (!) να κυκλοφορεί ένα πανάκριβο όχημα με πλαστές πινακίδες και να μας κοροϊδεύει στην κυριολεξία μέσα στα μούτρα, λέγοντας μας επί της ουσίας πόσο ηλίθιοι είμαστε που τηρούμε τους νόμους που δεν τηρούν αυτοί που τους δημιούργησαν! Από το τραγικό μέχρι και αστείο αυτό περιστατικό, το οποίο διακωμώδησαν διάφοροι κύκλοι, ακόμη και δημοσιογραφικοί-πολιτικοί, παρά τις υποκριτικές «τηλεοπτικές κραυγές» για καταδίκη του πρώην υπουργού αλλά άχρηστο γι’ αυτούς σήμερα, ακολούθησαν με ταχύτατους ρυθμούς άκρως «εναρμονισμένα» με την ελληνική κοινωνία «νέα σκάνδαλα». Aυτό του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου και η σύλληψη Φιλιππίδη στην Κωνσταντινούπολη, η μίζα Τομπούλογου, οι νέες συλλήψεις για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά και φυσικά να μη ξεχνιόμαστε οι πρόσφατες συλλήψεις άλλων 3 βουλευτών της Χρυσής Αυγής (6 συνολικά) για την γνωστή και χιλιομασημένη ιστορία περί τρομοκρατικής και νεοναζιστικής οργάνωσης, καθώς τώρα που αποτελεί έναν φαντασιακό «κίνδυνο» για το πολιτικό σύστημα ή αν θέλετε δεν έχει τόση πλάκα πλέον να υπάρχει και να εξυπηρετεί τον πολιτικό κανιβαλισμό της χώρας μας, ήρθε η ώρα να οδηγηθεί στο περιθώριο. 

Δεν είναι φυσικά τυχαίο που η νέα χρονιά ξεκίνησε με αυτές τις συνθήκες. Οι κυβερνώντες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και παρουσιάζουν με ύπουλο τρόπο μια «πολιτική ακαθαρσίας» ως «πολιτική κάθαρσης», ενόψει των εκλογών που θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα το 2014 και που πρέπει οπωσδήποτε οι πολίτες να φτάσουν μπροστά από την κάλπη όσο πιο πλανεμένοι και τρομοκρατημένοι γίνεται, ώστε να ευχαριστηθεί ο ευρωπαϊκός γίγαντας την επιβεβαίωση της κτηνώδους πολιτικής που ασκεί στους εξαθλιωμένους Έλληνες. Δεν υπάρχει διέξοδος με αυτή την πολιτική όπως και δεν υπάρχουν λύσεις όσο κυβερνά η πολιτική σαπίλα στην Ελλάδα. Τα έτη μπορεί να αλλάζουν και να ελπίζουμε όλοι σε κάτι καλύτερο, αλλά στην πραγματικότητα με την απάθειά μας το μόνο που αλλάζει είναι ένας αριθμός στο ημερολόγιο μας και εμείς παραμένουμε ίδιοι και θεατές σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Με τη νέα χρονιά που υποδεχτήκαμε πριν λίγες μέρες, ας πάρουμε μια απόφαση εμείς και ας αλλάξουμε την ζωή μας και κυρίως τους εαυτούς μας. Να εναντιωθούμε στον σύγχρονο κόσμο, στην εκμετάλλευση συνανθρώπων, στην φτώχεια, στην Ευρώπη των τοκογλύφων και των λαθρεμπόρων. Να εναντιωθούμε στην «κοινοβουλευτική δικτατορία» και να παλέψουμε για την δημιουργία μιας ελεύθερης και αλληλέγγυας ελληνικής κοινωνίας μακριά από δόγματα, βρώμικα πολιτικά συστήματα και πολιτικούς ομιχλώδους καταγωγής.

Μην μένεις απαθής, ΑΛΛΑΞΕ! Δράσε για τη Φυλή και την Κοινότητά σου, για την Πατρίδα σου, πριν δράσει το κράτος εναντίον σου, και στο τέλος ο ΝΙΚΗΤΗΣ θα είσαι εσύ!

-Vincit qui se vincit-
* νικητής είναι αυτός που υπερνικά τον εαυτό του
(μετάφραση από Λατινικά)

Νικόλας Αρλεκίνος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή