Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ένα ταξίδι στη θλιβερή πραγματικότητα των άλμπατρος

| Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013
Το "Midway" είναι ένα ισχυρό οπτικό ταξίδι στην καρδιά της περιβαλλοντικής τραγωδίας. Σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα νησιά στον πλανήτη, χιλιάδες μωρά άλμπατρος βρίσκονται νεκρά στο έδαφος, με τα σώματα τους γεμάτα πλαστικό από τα σκουπίδια του Ειρηνικού. Επιστρέφοντας στο νησί για πολλά έτη, η ομάδα που επιμελείται της παραγωγής γίνεται μάρτυρας στον κύκλο ζωής και θανάτου αυτών των πουλιών ως πολυεπίπεδη αλληγορία για την εποχή μας. "Με τον φωτογράφο Chris Jordan ως οδηγό μας, καθοδηγούμαστε μέσα στη φωτιά της φρίκης και του πένθους, αντιμετωπίζοντας την απεραντοσύνη αυτής της τραγωδίας - και με δική μας συνενοχή - προχωράμε".

Ο θεατής θα έχει την εμπειρία να ζήσει την εναλλαγή της ομορφιάς και τρόμου, καταστροφής και ανανέωση, θλίψης και χαράς, γέννηση και θανάτου… Το "Midway" θέλει να ταξιδέψει τους θεατές μέσα στα βάθη του πνεύματός τους, παραδίνοντας ένα βαθύ μήνυμα σεβασμού και αγάπης που έχει ήδη φτάσει σε ένα ακροατήριο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη. 

Δείτε το trailer από τον σύνδεσμο που ακολουθεί: Midway trailer

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή