Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Οι μάσκες πέφτουν. Όλοι δουλεύουν για την κυβέρνηση.

| Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013
Πώς αλλιώς θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τη φαεινή ιδέα της πρόσφατης κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ; Πρόκειται χωρίς αμφιβολία περί ενός επικοινωνιακού τρικ, (μας έχουν συνηθίσει τα κοινοβουλευτικά κόμματα σε τέτοιους φτηνούς τακτικισμούς) προκειμένου όχι φυσικά να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά να επιδιώξει συσπείρωση στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάλογα επικοινωνιακή είναι και η αναγγελία - κάλεσμα για "υπεράσπιση της δημοκρατίας (sic)" στο Σύνταγμα στις 6 το απόγευμα. Κάποιοι μιλούν για ρίσκο, εμείς θα γράψουμε για απύθμενη βλακεία. Η κυβέρνηση θα πάρει αυτή την εκδήλωση και θα την παίξει επικοινωνιακά προς όφελός της, θα γίνει μεγάλο φιάσκο με την αμέριστη συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι η κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να πέσει, καθώς έχει ήδη 150+ βουλευτές σίγουρους, απλά με αυτό τον τρόπο επιχειρεί να πολώσει - και καλά - το πολιτικό κλίμα. Αυτό που πετυχαίνει εν τέλει είναι να παρατείνει τη ζωή της, καθώς αυτή είναι σίγουρο ότι θα βγει κερδισμένη σε βάθος χρόνου, με την πλειοψηφική ενίσχυση εντός κοινοβουλίου. Σε αυτό το σημείο, η πρόταση μομφής όχι μονάχα δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό προς όφελος του λαού - μονάχα τους μικροκομματικούς που αναφέρθηκαν - αλλά πολύ περισσότερο λειτουργεί ως πρόταση στήριξης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Οι βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι αν τυχόν αύριο παραιτούνταν, αυτό πραγματικά θα δημιουργούσε μείζον πολιτικό θέμα και θα προκαλούσε τις εκλογές που τόσο λένε πως θέλουν. Γιατί λοιπόν δεν το κάνουν και το πάνε δια της πλαγίας αποτυχημένης οδού;
1 comments:

Ανώνυμος at: 14 Απριλίου 2014 στις 12:43 π.μ. είπε...

Γιατί είναι κότες και πάνω από όλα β ο υ λ ε υ τ έ ς

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή