Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Stereotyp - Feindbild

| Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013
Οι Stereotyp αποτελούν μια γερμανική μπάντα που κινείται στο χώρο του μελωδικού rock. To "Feindbild" είναι η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά και περιλαμβάνει 11 μουσικά κομμάτια, τα οποία χαρακτηρίζονται για τις όμορφες μελωδίες και την θετική - ταξιδιάρικη θα έλεγα διάθεση που βγάζει η ακρόαση του album. Μικρές ως επί το πλείστον συνθέσεις, αρκετά άμεσες και εμπορικές (με την καλή έννοια) δομές, γενικά το "Feindbild" μπορεί άνετα να ακουστεί σε ένα ευρύτερο κοινό, που δε θα κολλήσει στο θέμα της γλώσσας (η μπάντα είναι γερμανόφωνη), έτσι κι αλλιώς αυτή δε στέκεται αποτρεπτικά στην ακρόαση, ίσα ίσα που την κάνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Ιθύνων νους του γκρουπ ο Rudi, κιθαρίστας των Moshpit και Confident of Victory, και αναμφίβολα το προσωπικό του αυτό project μάλλον κινείται μουσικά και στιχουργικά πιο κοντά στους δεύτερους. Ο στίχος έχει κοινωνικοπολιτικό προσανατολισμό, και είναι δοσμένος με έναν εξαιρετικά ώριμο τρόπο. Μια υπέροχη δουλειά που κυκλοφορεί σήμερα από την One People One Struggle Records. Για παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γερμανική εταιρεία (www.opos-records.de) ή στο email μας exitarea@yahoo.gr.

Ακούστε τους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή