Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ανεξάρτητο Ιστολόγιο "Lupus"

| Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013
Tο παρόν ιστολόγιο αποτελεί τον τρόπο έκφρασης νέων ανθρώπων με στόχο τον προβληματισμό και την ένταξη σε έναν τρόπο ορθής σκέψεως. Τα προβλήματα που κυριαρχούν στην Πατρίδα μας αλλά και σε όλο τον σύγχρονο κόσμο είναι πολλά και τα αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε. Μένοντας πιστοί σε αξίες μπορούμε να νιώσουμε δυνατοί και να κατανοήσουμε καλύτερα τα προβλήματα. Αυτές ακριβώς τις αξίες θα παρουσιάζουμε στο ιστολόγιό μας. Η πορεία μας και η συνεχής ενημέρωση δεν είναι καθόλου εύκολη αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να υπηρετήσουμε αυτή την προσπάθεια. Όσον αφορά την ονομασία μας, λύκος λέγεται, εκτός από το γνωστό σ’ όλους μας ζώο, κάθε πράγμα που έχει το σχήμα αγκίστρου και επομένως αρπάζει κάτι και το συγκρατεί, χαλινός με ακίδες, για συγκράτηση σκληροτράχηλων ίππων, μάνδαλος θύρας, το άγκιστρο στην άκρη σχοινιού, η λαβίδα κρέατος, είδος θηλιάς, και μηχανή με μεταλλικά δόντια που λαναρίζει το μαλλί. Ο πασιφανής κοινός παρονομαστής όλων αυτών των λύκων είναι ότι άπαντα αρπάζουν (λαμβάνουν), ότι είναι λήπ- τες. Lup-us στα λατινικά.

Ανεξάρτητο Ιστολόγιο "Lupus": lupusblogspot.tumblr.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή