Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

"Fragments of Human Decay": τον χειμώνα από την OPOS

| Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013
Έπειτα από το περσυνό "Once upon a heartbeat", η μπάντα - πλέον - Mind Terrorist επιστρέφει με νέα δουλειά, η οποία κυκλοφορεί τον προσεχή χειμώνα, για μια ακόμα φορά από την One People One Struggle. Η γερμανική εταιρεία αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στο χώρο της πολιτικοποιημένης metal μουσικής, με κυκλοφορίες των πιο ποιοτικών σχημάτων της σκηνής, όπως των Brainwash, Moshpit, Burning Hate, Thrima, Hope for the Weak.

Η νέα δουλειά τιτλοφορείται "Fragments of human decay" ("Θραύσματα της ανθρώπινης παρακμής"), και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο των τελικών ηχογραφήσεων. Θα περιλαμβάνει 11 ολοκαίνουρια ακυκλοφόρητα κομμάτια συνολικής διάρκειας 45 λεπτών. Ο στίχος είναι και αυτή τη φορά αγγλόφωνος, με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ένα από τα κομμάτια του album ("Zero One") έχει γραφεί από τον Troy Southgate και περιλαμβάνει τη συμμετοχή του. Μερικοί ενδεικτικοί τίτλοι από το album: "Zero One", "In Finem Veritas", "Withstand the Fall", "Awakening", "Blind at Heart", "Rising Star", "Fragments of Human Decay".

To εικαστικό της δουλειάς έχει αναλάβει ο Richard Manson, γνωστός από τις τελευταίες δουλειές των Brainwash, Moshpit και Confident of Victory, "ντύνοντας" με πολύ όμορφο τρόπο τη μουσική, μέσω ενός καλαίσθητου artwork.

Για την προώθηση του "Fragments..." έχει προγραμματιστεί η παραγωγή ενός video στα τέλη του Οκτώβρη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μπάντα, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της: www.mindterrorist.gr.

Προωθητικό banner: ελληνική έκδοση
Προωθητικό banner: αγγλική έκδοση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή