Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ρουμανία: σκοτώνουν με κτηνώδη τρόπο τα αδέσποτα

| Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013
Ψηφίστηκε τελικά στη Ρουμανία το κατάπτυστο νομοσχέδιο που θέτει πλέον σε εφαρμογή τη δολοφονία αδέσποτων με τη μέθοδο της ευθανασίας. Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η θανάτωση των αδέσποτων αν δεν τα ζητήσει κάποιος μέσα σε διάστημα 14 ημερών. Μάλιστα, ο πρόεδρος της χώρας, Τραϊάν Μπασέσκου, είχε καλέσει την κυβέρνηση να ψηφίσει τον νόμο, ισχυριζόμενος ότι "οι άνθρωποι είναι πάνω από τους σκύλους". Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο σφοδρές αντιδράσεις. Αφορμή για την ψήφιση στάθηκε ο θάνατος ενός μικρού παιδιού από αδέσποτα στο Βουκουρέστι.

Πρόκειται περί μιας άρρωστης πολιτικής με τη λογική του οριζόντιου μέτρου (αφού αδέσποτοι σκύλοι σκότωσαν άνθρωπο, σκοτώνουμε μετά όλους τους αδέσποτους σκύλους), που οδηγεί ήδη εκατοντάδες ζώα στο θάνατο. Με τις ευλογίες των ρουμάνων υπανθρώπων πολιτικών, οι εκκαθαρίσεις ξεκίνησαν ήδη. Θα συνεχίσουν μέχρι να μη μείνει ούτε ένα αδέσποτο. Και πάνω αριστερά; Τα παιδιά τους... Παιδιά που μαθαίνουν ότι το να σκοτώνεις ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα με κτηνώδη τρόπο είναι απολύτως φυσιολογικό. Αυτός ο κόσμος δεν θ' αλλάξει ποτέ. Ορίστε και τα αποτελέσματα των πρώτων ημερών. (φωτογραφία)

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου υπάρχει κάλεσμα διαμαρτυρίας στη ρουμάνικη πρεσβεία στις 19.00, στην οδοό Εμ. Μπενάκη στο Ψυχικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή