Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Το λάβαρο του λύκου

| Πέμπτη 9 Μαΐου 2013
Το νεογνό ανοίγει τα μάτια του.. Η παγερή αίσθηση του χιονιού έκανε το τρίχωμα του τραχύ και συνάμα λαμπερό. Στέκεται στα τέσσερα του πόδια. Μια κηλίδα αίματος ποτίζει το χιόνι δημιουργώντας υδρατμούς. Ο λύκος αλυχτά για πρώτη φορά. Δίπλα του ξεχασμένο το λάβαρο της γνώσης. Είναι αποφασισμένος να το καρφώσει εκεί που κανένα γήινο ίχνος δεν θα υπάρξει, εκεί που η γλώσσα του θα μπορεί να γλείψει το φεγγάρι, εκεί που οι κυνόδοντες του θα του δημιουργήσουν κρατήρες. Σ’αυτήν την ατέρμονη αναζήτηση θα βαδίσει επί πτωμάτων, λυσσασμένος για να γευτεί τους καρπούς της αλήθειας που ο ίδιος θα κατακτούσε. Είναι μια αγέλη από μόνος του, κινείται ακόμα αυτόνομα και θανατερά. Είναι άγρυπνος ακόμα κι όταν κοιμάται, έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο ακόμα κι όταν θεωρείται αδύναμος. Τα νύχια και τα δόντια του έχουν γίνει με τα χρόνια πολεμικές μηχανές στην δούλεψη της ιδέας που κυρίευσε την σκέψη του. Τα μάτια του... Τα μάτια του θα σε εξαπατήσουν, θα σε καταστρέψουν. Θα αποσπάσουν την αθωότητά σου, την τιμή σου και τελικά την ψυχή σου. Αυτά τα μάτια δεν βλέπουν αυτό που εσύ και αυτοί βλέπουν. Πίσω απ’αυτά τα μάτια βρίσκεται μόνο μαυρίλα, η απουσία του φωτός. Είναι τα μάτια ενός ψυχοπαθή, ενός άφρονα. Βαδίζει αργά στην κορυφή του βράχου, με ακρίβεια δολοφόνου, σιγουριά βασιλιά. Αγναντεύει για λίγο το χλωμό φεγγάρι και μετά καρφώνει με πυγμή το ξύλινο λάβαρο στο πυκνό χιόνι. Οι ουλές που άφησε στο ξύλο δεν θα επουλωθούν ποτέ. Βάζει την γλώσσα του στο χιόνι. Η γεύση της εκδίκησης θα μείνει ανεξίτηλη στον ουρανίσκο. Μέχρι την επόμενη αρχή.. Τότε που η γη θα τρέμει τον ερχομό του.."

Ερασιθάνατος Αθηναίος

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή