Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Πέντε ημέρες αποβολή για το "μπουρδέλο"...

| Σάββατο 6 Απριλίου 2013
Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι καθημερινά δοκιμάζονται οι αντοχές του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που αποκαλείται "δημοκρατία" και φυσικά σε πλείστες των περιπτώσεων που κάποιος προσβάλλει τις "ιερές αγελάδες" (βουλευτές και εν γένει πολιτευτές) έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο. Τελευταίο παράδειγμα που κάνει να γελάει και τον κάθε πικραμένο αυτό του μαθητή που σε επίσκεψη της τάξης του στη βουλή, έγραψε αυθόρμητα και με χιουμοριστική διάθεση σε ένα φύλλο χαρτί το αυτονόητο, ότι η βουλή δηλαδή είναι ένα "μπουρδέλο". Ο μαθητής λογοκρίθηκε από την πολιτική ορθότητα του σχολείου, και εισέπραξε μια πενθήμερη αποβολή. Έπειτα, δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media ώστε να ζητήσει την υποστήριξη του κόσμου.

Οι καθηγητές - σύγχρονοι χωροφύλακες - και το σύνολο του κατεστημένου δεν κατανοούν ότι με τέτοιες "τιμωρίες" η θηλιά γύρω από τη φαρσοκωμωδία που λέγεται "δημοκρατία" σφίγγει όλο και περισσότερο. Αρκετοί μαθητές όπως και κόσμος γενικότερα συσπειρώνονται πλέον γύρω από τη αυτή τη λογική και γίνονται αντικοινοβουλευτικοί, διακρίνοντας τις ισορροπίες και το πώς παίζεται το παιχνίδι.

Την επόμενη φορά ας επιστρατεύσουν και την ...αντιτρομοκρατική.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή