Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Να έχεις Καρδιά

| Κυριακή 14 Απριλίου 2013
Μια κατεύθυνση, ένας δρόμος, μια επιλογή. Ποτέ όμως η κατάκτηση ενός στόχου δε φάνταζε εύκολη περίπτωση, έτσι δεν είναι; Λαβώνεσαι, λυγίζεις, πέφτεις και μετά σηκώνεσαι, αναρωτιέσαι αν μπορείς ακόμα να συνεχίσεις, αν ο αγνός ιδεαλισμός σου χωράει σε μια ξεκάθαρα υλιστική εποχή, ακούει άραγε κανείς τη ψυχή σου που ουρλιάζει μέσα στην υπόκωφη σιγή ή είσαι κάτι παράταιρο σε ένα παράλογο σήμερα;

Μαθαίνουμε όλοι από το κουράγιο, βρίσκουμε ο καθένας τη δύναμη να συνεχίσουμε μέσα από τη δύναμη του Συντρόφου μας, καθώς μαζί σφιχταγκαλιάζουμε την ελπίδα. Εμπόδια και δυσκολίες μόνο ως ευκαιρίες να αναδείξουμε την επιμονή μας μπορούν να θεωρηθούν, είναι παρ' όλα αυτά όμως καταστάσεις που δοκιμάζουν τόσο την αντοχή μας, όσο και τις δομές της μεταξύ μας αλληλεγγύης.

Να έχεις Καρδιά. Να αισθάνεσαι και να απολαμβάνεις με το μυαλό και την ψυχή σου κάθε στιγμή που απαιτεί τη συναισθηματική σου έκρηξη, δίχως να σκέφτεσαι το τώρα, μα πάντοτε να αναδεικνύεις την προσωρινότητα ως σκαλί στη διαχρονική αφοσίωσή σου στο Ιδανικό. Και αυτή η αφοσίωση πρόσκειται σε θυσίες. Να έχεις λοιπόν Καρδιά, να βγαίνεις και να βγαίνουμε κάθε φορά μέσα από τις δυσκολίες πιο συνειδητοποιημένοι και δυνατοί.

* γρήγορες σκέψεις με αναφορά στον Άρη, στον Χρήστο, στον Ορφέα

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή