Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Βγάλε τον γέρο από την κούτα...

| Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013
"Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει, να στον φέρω!", έγραψε στο twitter o χρήστης "Ρασκόλνικοφ". Και η ...απάντηση που πήρε από τον Φαήλο Κρανιδιώτη: "ευχαρίστως, αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει". Προφανώς και αν είχε τη δυνατότητα ο τελευταίος να "πάρει πίσω" τα όσα έγραψε, θα το έκανε. Όπως όμως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, "του ξέφυγε", δείχνοντας όμως μια πτυχή όχι μόνο του δικού του τρόπου με τον οποίο βλέπει τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν την εκδικητική μανία του κράτους, αλλά της κυβέρνησης ολόκληρης, που προσπαθεί να μας πείσει ότι εφαρμόζει ...κοινωνική πολιτική!

Ποιος είναι όμως ο Φαήλος, για τον οποίο αρκετός λόγος γίνεται τελευταία (και όχι μόνο); Ο Κρανιδιώτης είναι ένα τυπικό παράδειγμα ακροδεξιού αυλοκόλακα της κλίκας Σαμαρά εδώ και αρκετά χρόνια. Δικηγόρος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, φλογερός "πατριώτης" για κάποιους λόγω της συμμετοχής του στο Δίκτυο 21. Στη σειρά μαζί με άλλους τέτοιους "πατριώτες" που πλαισιώνουν ως σύμβουλοι τον Σαμαρά, κάνοντας τους δυστυχείς της ΝΔ και όχι μόνο ψηφοφόρους να "αυνανίζονται από ηδονή" που ένας "δικός τους" είναι στα πράγματα και παλεύει για τα δίκαια της Ελλάδας στα Εθνικά Θέματα.

«Η βάση της ΝΔ και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της είναι φιλελεύθεροι, πατριώτες, νοικοκυραίοι. Το πιο βάρβαρο, ακραίο, ολοκληρωτικό και φασιστικό πράγμα είναι ο νεοφιλελευθερισμός, είναι η κοινωνική ανθρωποφαγία την οποία πρεσβεύει», είχε δηλώσει πριν μια μόλις χρονιά, για έρθει σαν "ανθρωποφάγος" ο ίδιος πριν από λίγες μέρες να αναιρέσει το δήθεν κοινωνικό του πρόσωπο. Το επίσης ενδιαφέρον στο σχόλιο μέσω twitter, είναι ότι πριν την απάντησή του "τα έχωνε" στους πολίτες που διαμαρτύρονταν για την υποβάθμιση της ζωής τους στις Σκουριές Χαλκιδικής, παίρνοντας το μέρος της ληστρικής και αδηφάγας μηχανής που λέγεται "Ελληνικός Χρυσός". Αμέτρητοι πατριώτες της κακιάς ώρας σαν τον Φαήλο Κρανιδιώτη βρίσκονται στις τάξεις της κυβέρνησης, βάζοντας πλάτη στον κοινωνικό όλεθρο και την καταστροφή "made in Μνημόνιο", ενώ ταυτόχρονα έχουν το θράσος να "πακετάρουν σε κουτιά τηλεοράσεων" συμπατριώτες μας που μόλις και μετά βίας επιβιώνουν. Η αρρωστημένη αυτή απάντηση επιβεβαιώνει την ηθική αποσύνθεσης του πολιτικού κατεστημένου. Όσο πιο "ήσυχους" αφήνουμε τους πολιτικούς, τόσο πιο εύκολο θα μοιάζει για εκείνους να "αστειεύονται" με όλους μας.

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή