Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Aντιφασιστικό συλλαλητήριο υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

| Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013
Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Ομόνοια μάζωξη των επαγγελματιών αντιφασιστών της Αθήνας. Οργανώσεων και γκρούπων της συστημικής Αριστεράς, αυτής της γάγγραινας που μέσω των ΜΚΟ έχει φάει από τα χρήματα των φορολογουμένων όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει σε βρώμα και δυσωδία τα μέγιστα στη σύγχρονη Ελλάδα. Η συγκέντρωση πολυδιαφημίστηκε, στηρίχτηκε από τα ΜΜΕ και το κομματολόι της Βουλής, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, το ΣΥΡΙΖΑ, και σε αυτήν έβαλε πλάτη μέχρι και ο ανεκδιήγητος Καμίνης (με τη σιωπηρή ανοχή των Υπουργείων). Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης, "Αθήνα Πόλη Αντιφασιστική". Με μια παράφραση του προεκλογικού συνθήματος "Αθήνα Πόλη Ελληνική", οι συγκεντρωμένοι βρήκαν μια καλή ευκαιρία να δείξουν την αντιφασιστική τους δυναμική ως αντανακλαστικό στην παρουσία της Χρυσής Αυγής, κάνοντας μια διαδήλωση - μεσημεριανό περίπατο από την οποία όλοι λίγο - πολύ θα έμεναν ευχαριστημένοι. Οι ίδιοι γιατί έμειναν πιστοί στο δόγμα τους "πεθαίνει χειρότερα όποιος είναι μετανάστης", τα κόμματα που τους προστατεύουν διότι όλα προσπάθησαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να χωθούν κι αυτά στο χτεσινό event για να πάρουν κατιτίς, ο Δήμος φυσικά για να εξιλεωθεί λιγάκι κιόλας από τα τελευταία περιστατικά με τις καταλήψεις και ...οι φασίστες, γιατί βρήκαν ευκαιρία να πατήσουν ξανά στο βολικό γι αυτούς θέμα της νομιμότητας μιας συγκέντρωσης. Ούτως ή άλλως, κάθε διαφήμιση, έστω και αρνητική, δεν παύει να τους κρατά στην επικαιρότητα.

Εύρις

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή