Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Φοβική Ελλάς 2012

| Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012
Μονάχα απέχθεια και αηδία μπορεί να προκαλέσει το νέο κυβερνητικό "κατόρθωμα" της σύλληψης ενός 27χρονου που σατίριζε μέσω ενός ηλεκτρονικού προφίλ τον Πατέρα Παΐσιο. Η σελίδα, με τον τίτλο "Πάτερ Παστίτσιος", αλλά και ακόμα μία με τον τίτλο "Πάτερ Παρίσιος", έκλεισαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πλέον οι πολίτες αυτής της χώρας μπορούν ήσυχοι να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, και οι "μουλάδες" της Εκκλησίας να καυχώνται ότι ακόμα "περνάει η μπογιά τους".

Ένα σατιρικό προϊόν έγινε η αφορμή για να συλληφθεί κάποιος σαν ηλεκτρονικός εγκληματίας διότι  ανέβαζε εικόνες και βίντεο με λόγια του γέροντα Παΐσιου και της Αγίας Γραφής, τα οποία παράφραζε στο πλαίσιο της κωμωδίας. Με αυτή την κίνηση προκάλεσε τα "χρηστά ήθη" του πολιτικά και θρησκευτικά ορθού πολιτικού κόσμου, και ξαφνικά, έπιασαν όλοι μαζί δουλειά. Κυβέρνηση, Αστυνομία, Εκκλησία, Χρυσή Αυγή.

Ας κάνουμε όλοι μαζί λοιπόν το Σταυρό μας και ας αναφωνήσουμε, "ζήτω η ελεύθερη έκφραση"! Αμήν...

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή