Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Black Metal: European Roots & Musical Extremities

| Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022
Από τους χιονισμένους τόπους της Νορβηγίας και τα απομονωμένα νεκροταφεία της Αγγλίας μέχρι τα σκοτεινά δάση της Γερμανίας και τα απομακρυσμένα δάση της Πολωνίας και της Ουκρανίας, το Black Metal θηρίο κυριαρχεί στο άκρο της μουσικής κλίμακας για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. 

Από τότε που ο Varg Vikernes φλέρταρε τα πρωτοσέλιδα των μέσων ενημέρωσης για όλους τους λάθος λόγους, το Black Metal - σαν ένα καλό κρασί, ίσως - έχει ωριμάσει πολύ. Αυτή η σταθερή διαδικασία αντιπολιτισμικής ωρίμανσης οδήγησε στη δημιουργία διαφόρων υποειδών, μεταξύ των οποίων το Viking Metal, το Progressive Black Metal, το Blackened Death Metal, το Symphonic Black Metal και το National Socialist Black Metal.

Έτσι, είτε σας αρέσει η μουσική σας παραδοσιακή και πρωτοποριακή όπως οι Venom, Bathory και Hellhammer, είτε ωμή και βίαιη όπως οι Mayhem, Emperor και Immortal, είτε γλιστερή και γυαλιστερή όπως οι Cradle of Filth, Dimmu Borgir και Old Man's Child, είτε πολιτικά αμφιλεγόμενη όπως οι Graveland, Drudkh και Absurd, αυτό το βιβλίο είναι για εσάς. Το Black Metal είναι αισθητική, συναίσθημα, μια στάση και, για πολλούς, τρόπος ζωής. Το Black Metal μπορεί να είναι ενοχλητικό, αναζωογονητικό, προκλητικό και ενδυναμωτικό.

Αυτή είναι η τέταρτη, ανανεωμένη έκδοση, του βιβλίου του Troy Southgate "BLACK METAL: EUROPEAN ROOTS & MUSICAL EXTREMITIES". Το βιβλίο περιλαμβάνει 170 σελίδες, με κόστος 22 EUR και δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο. PayPal: blackfrontpress@yahoo.co.uk.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή