Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Rome - The Lone Furrow

| Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Στους Rome έχουμε αναφερθεί ξανά μέσα από το Exit Area, μιας και αποτελούν, τόσο μουσικά, όσο και στιχουργικά, ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα, το οποίο "ταιριάζει" με το ύφος και την κατεύθυνση της σελίδας μας. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το νέο τους άλμπουμ "The Lone Furrow", το οποίο κυκλοφόρησε από την Trisol Music τον Σεπτέβριο. Μουσικά οι Rome κινούνται στον neofolk ήχο, εμπλουτίζοντας τη μουσική τους με βαρύνουσας σημασίας στιχουργικό περιεχόμενο, το οποίο ολοκληρώνει την κυκλοφορία. Η μπάντα είναι στην ουσία ένα προσωπικό εγχείρημα του Jerome Reuter, υπερπαραγωγικό καθώς κυκλοφορεί νέες δουλειές σχεδόν κάθε χρόνο, και βαδίζει σε έναν αντιφατικό δρόμο μεταξύ παράδοσης και τεχνολογικής έκρηξης, χρησιμοποιώντας τόσο κλασικές φόρμες, ήχους και αντίστοιχα όργανα, όσο και τη χρήση για παράδειγμα συνθεσάιζερ και πιο σύγχρονων μουσικών αποτυπώσεων. Το νέο τους άλμπουμ - το οποίο είναι ο ορισμός της Τέχνης - σε πάει "μονορούφι" από την αρχή ως το τέλος, σε ένα επικό και επιβλητικό ταξίδι, όπου οι εναλλαγές θλίψης, μελαγχολίας και περηφάνιας σου αφήνουν την ανάγκη να το ζήσεις ξανά και ξανά. Κορυφαίες στιγμές τα "Kali Yuga Uber Alles", "Achtung Baby", "The Angry Cup". Όσοι αναγνώστες μας αρέσκονται σε ατμοσφαιρικά ακούσματα, καλό θα είναι να τους ακούσουν.

Ακούστε:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή