Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Rome - Le Ceneri di Heliodoro

| Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018
Οι Rome είναι ένα από τα πιο ποιοτικά σχήματα στο χώρο της neofolk. Με καταγωγή από το Λουξεμβούργο και περισσότερα από 15 albums στην 15ετή πορεία τους, τα περισσότερα με τον χαρακτήρα των θεματικών albums, μας μεταφέρουν μέσω μουσικής και στίχου στην Ιστορία της Ευρώπης, με μια προσέγγιση που αναδεικνύει τα στοιχεία της νοσταλγίας, του ρομαντισμού, της μελαγχολίας αλλά και της ενέργειας. Ο Jerome Reuter, ιθύνων νους πίσω από το μουσικό project, εκπροσωπεί άξια το ρόλο του ως καλλιτέχνη. Προσδίδει στη μουσική του ένα γενικότερο βάρος, το οποίο της προσδίδει έναν πολύ προσωπικό τόνο, έναν χαρακτήρα κατάθεσης ψυχής, αγγίζοντας θεματικά πεδία που η πλειοψηφία των μουσικών εκεί έξω αγνοεί ή και αποφεύγει να ασχοληθεί. Και το κάνει με έναν σεβασμό και μια διακριτικότητα που εξυψώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ναι, αυτό είναι σίγουρα Τέχνη αριστουργηματική. Το νέο album, με τίτλο "Le Ceneri di Heliodoro", κυκλοφορεί τον Ιανουάριο, και με το παραλλαγμένο Εβολιανό μήνυμα, δίνει από την αρχή τον τόνο: "Κάθε όμορφο δημιούργημα αποτελεί μια εξέγερση ενάντια στο σύγχρονο κόσμο". Οι Rome μας δίνουν ένα ακόμα μουσικό αριστούργημα, στα χνάρια των αγαπημένων "Nos Chants Perdus" και "Flowers from Exile". Μια σύζευξη neofolk και martial μουσικής που ακούγεται μονορούφι και δημιουργεί εξαιρετικά συναισθήματα. Η άγρια ομορφιά του πόνου, της οργής, της ανυπομονησίας, της κάθαρσης και της εξιλέωσης, είναι εδώ. 

Ακούστε ένα δείγμα παρακάτω από τον παρακάτω σύνδεσμο:0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή