Ζώνη διαφυγής

Ζώνη διαφυγής
Όχι η Ιστορία, αλλά τα είδωλα είναι που κατέρρευσαν. Επιτέλους, μπορούμε να ανασάνουμε ελεύθερα και να χαρούμε τη νέα αρχή δίχως περιττά εμπόδια να μας φράζουν τη θέα.

Φυγή προς τα εμπρός

Φυγή προς τα εμπρός
Καθ' οδόν ανακαλύπτουμε, συνθέτουμε, προσδιορίζουμε και επαναπροσδιοριζόμαστε, δοκιμάζουμε και δοκιμαζόμαστε. γινόμαστε δημιουργοί δεδομένων και αξιών.

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής

Το Αιώνιο Διάβα της Ζωής
Τώρα εμείς δημιουργούμε τον Χάρτη και η Οδός είναι τα δικά μας βήματα. Εμείς θέτουμε τους οδοδείκτες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μας.

_

_

Περιοδικό "Μηδέν Τελεία": διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα πρώτα τέσσερα τεύχη μας

Από το 2011 και με συνέπεια, η διαχειριστική ομάδα του Exit Area εκδίδει το περιοδικό "Μηδέν Τελεία". Στα τέσσερα τεύχη του, προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε να επιχειρούμε την υπέρβαση των στεγανών, με μια ξεχωριστή αρθρογραφία απέναντι στην ιδεολογική και πολιτική ορθότητα, ενάντια στο καταστροφικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς, με κεντρικούς θεματικούς άξονες τον Φυλετισμό και την Αναρχία. Με τις τόσες δυσκολίες που συναντούμε καθημερινά, με τη δεδομένη κρίση που περνάει η έντυπη έκδοση, το περιοδικό μας στέκεται ακόμα όρθιο, και το πιο σημαντικό, στην ποιοτική βάση που έχουμε θέσει εξ' αρχής ως προαπαιτούμενο. Τρία χρόνια έπειτα από τη σύλληψη της ιδέας για ένα έντυπο διαφορετικό από κάθε αντίστοιχο που κυκλοφορούσε μέχρι τότε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντρόφους, φίλους και γενικότερα όσους μας γνώρισαν μέσω αυτού και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι τα τεύχη #0, #1, #2 και #3 έχουν εξαντληθεί. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η δυνατότητα να τα διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή.


Το νέο μας τεύχος, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Συνεχίζουμε μέσα από την έντυπή μας έκδοση να θέλουμε να κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό τον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό του χειροπιαστού. Επιθυμούμε απέναντι στο εφήμερο και το απρόσωπο, να δώσουμε διάρκεια και σχήμα, να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσους έχουν παρόμοιες ανησυχίες και να αγγίξουμε την ψυχή τους. Το "Μηδέν Τελεία" είναι εδώ, σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών. Και αυτό κάνει την κάθε ξεχωριστή κυκλοφορία του ακόμα πιο σημαντική.

Ισπανία: πρώτη διεθνής συνάντηση Εθνικοαναρχικών

| Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
Μία πολύ σημαντική στιγμή για το Εθνικοαναρχικό Κίνημα αποτελεί η πρώτη διεθνής συνάντηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουνίου στην Ισπανία. Ακριβώς επειδή πάντοτε ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι κάτι που μπορεί να χρειαστεί σχεδιασμό και πλάνο, οι διοργανωτές θέλουν να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για προετοιμασία στον κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του. Οι προσδοκίες είναι πολλές, καθώς όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι φιλοδοξούν αυτό το project να γίνει ένα σημείο αναφοράς για την εξελικτική πορεία του Εθνικοαναρχισμού.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες θα συγκροτήσουν ένα πλούσιο διήμερο, θα περιλαμβάνουν ομιλίες, ανοικτές συζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και έντυπου υλικού του Εθνικοαναρχικού Κινήματος, workshops, συναυλίες, δείπνο γνωριμίας και άλλα events. Ήδη το ενδιαφέρον είναι έντονο τόσο στο κομμάτι του σχεδιασμού όσο και της γενικότερης συμμετοχής, και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα προμηνύουν μια πολλά υποσχόμενη συνάντηση.

Σύντομα πρόκειται να δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα, τον τρόπο μετάβασης και την τοποθεσία. Για όσους φίλους από Ελλάδα ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με το email της ιστοσελίδας μας exitarea@yahoo.gr.

Το διαδικτυακό φόρουμ του Εθνικοαναρχικού Κινήματος για περισσότερες πληροφορίες: 

3 comments:

Ανώνυμος at: 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:37 π.μ. είπε...

Υποστηριζω τον εθνικοαναρχισμο μπραβο μαγκες η αγαπη για την εθνικη μας ταυτοτητα δεν ειναι ρατσισμος σεβομαι ολες της φυλες του κοσμου

Ανώνυμος at: 31 Μαΐου 2017 στις 6:49 π.μ. είπε...

Ενδιαφερομαι να ερθω στην εθνικοαναρχικη συναντηση

Nick warcore

Κων. Τατ. at: 18 Ιουνίου 2017 στις 8:27 π.μ. είπε...

Ο Εθνικοαναρχισμός και ως ρεύμα σκέψης και ως κίνημα βρίσκεται υπό διαμόρφωση και υπό την έννοια αυτή το πρώτο Συνέδριο έχει ιδιαίτερη σημασία. Ανεξάρτητα από το πόσο συμφωνώ ή όχι, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον φαινόμενο, για ένα sui generis κίνημα, μακριά από τις παθογένειες του αριστερίστικου αναρχισμού και αυτό από μόνο του για μένα είναι αρκετό! Όπως επίσης ότι επεξεργάζεται ενδιαφέρουσες έννοιες όπως της "Απολιτείας" και επιχειρεί συνθετικά αποτελέσματα που υπερβαίνουν 'μέρη" που διαλεκτικά το δημιουργούν. Με τον πρωτεργάτη του Ε/Α στην Ελλάδα με συνδέει προσωπική φιλία και τον Troy Southgate τον έχω σε εκτίμηση. Καλή επιτυχία και θα θέλαμε να υπάρξει και μια έκδοση των πρακτικών του Συνεδρίου μεταφρασμένη στη γλώσσα μας.

Δημοσίευση σχολίου

Rome - Panzerschokolade

 

Νο Copyright | www.exitarea.gr | για επικοινωνία: exitarea@yahoo.gr

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, ακόμα και αν δεν αναφέρεται η πηγή